Karts de pedals o elèctrics

Karts de pedals de BERG TOYS, el millor fabricant de cotxes de pedals del món. Els karts de pedals d'aquesta secció són forts, segurs i resistents i homologats per a ús públic, cumplint la normativa en seguretat i qualitat. Estan especialment dissenyats per empreses d'esdeveniments i punts de lloguer de karts de pedals.

Si desitgen quatre o més unitats no dubtin en contactar amb el nostre departament comercial per demanar un pressupost a mida. Millor preu garantit. Els hi recordem que els nostres preus inclouen l'IVA i el transport.

Els karts de pedals BERG TOYS són per a que durin molts anys, ja que es poden aconseguir recanvis fàcilment. Són vehicles de pedals molt forts, el seient s'adapta a l'alçada del conductor i se'ls hi poden posar molts accessoris com remolcs, llums, embellidors, barres antivolcatge, etc... A més a més tenen la opció de karts electrònics, amb assistència electrònica a la conducció i molt més suaus i fàcils de conduir.

Karts de pedals

Karts de pedals de BERG TOYS el millor fabricant de cotxes de pedals del món.
Els karts de pedals d'aquesta secció són forts, segurs i resistents. Tots són apropiats per a empreses d'esdeveniments i punts de lloguer de karts de pedals.

Si desitgen quatre o més unitats no dubtin en contactar amb el nostre departament comercial per demanar un pressupost a mida.
Millor preu garantit. Els recordem que els nostres preus inclouen l'IVA i el transport.

Els karts de pedals de BERG TOYS són perquè els durin molts anys ja que es poden aconseguir recanvis fàcilment. Són vehicles a pedals molt forts, el seient s'adapta a l'alçada del conductor i se'ls poden posar molts accessoris com remolcs, llums, embellidors, barres antibolcada etc.

Quadricicles

Els quadricicles d'aquesta secció són karts de pedals de 2 o més places.

La majoria d'aquests quatricicles a pedals són molt vàlids per a empreses de lloguer ja que la seva qualitat és excel·lent.

Si estan pensant a muntar un punt de lloguer de quadricicles, contacti amb nosaltres que li donarem més informació sobre com fer negocis amb els karts a pedals de BERG.

Vehicles elèctrics

A la secció de vehicles elèctrics trobaràs els karts de pedals BERG que té bateria elèctrica per pedalar sense esforç. Són models més TOP de la marca holandesa BERG i serveixen també per a empreses d'esdeveniments, punts de lloguer i educació viària.

Tractors de pedals

Els nostres tractors a pedals tenen una relació qualitat-preu excel · lent. Els tractors infantils de joguina són jocs que fomenten l'activitat física, el contacte amb la natura, jugar a l'aire lliure i és un bon joc d'imitació. 

Estan fabricats a Alemanya i Holanda i tenen el certificat RWTUV de qualitat. 

Els tractors infantils a pedals són una gran atracció per les cases de turisme rural. 

En aquesta secció de tractors a pedals hi ha reproduccions de les principals marques de tractors reals, com ara els tractors John Deere, Fendt, New Holland, Case-IH o Claas. 

Per als tractors infantils de la marca BERG TOYS trobaran més accessoris en la secció especialaccessoris de BERG TOYS . 

Tricicles i més

Tricicles i carretons amb un disseny i una qualitat excel·lent.

Apropiats per a escoles i consumidors exigents ja que són articles extremadament forts.
Certificat oficial de qualitat i seguretat RWTUV.

Educació Viària

A la secció d'educació viària trobaràs circuits inflables per usar amb els karts de pedals, senyals de trànsit, semàfors etc per ajudar-te a muntar un circuit d'educació viària.

Els infants perquè aprenguin educació viària necessiten aplicar els coneixements teòrics que han après a classe. En aquesta secció trobarà el material necessàri per fer un bon circuit. Aquest material és adequat per a escoles, empreses d'esdeveniments, ajuntaments, policia etc.

Accessoris Berg Toys

Accessoris per als karts de pedals i tractors de pedals de la marca Berg Toys, els més bonics i forts del mercat. Hi ha tot tipus d'accessoris com seients de passatgers, remolcs, llums, banderoles etc.
Treu el màxim partit al teu cotxes de pedals de BERG TOYS.

Certificat oficial de qualitat i seguretat RWTUV.