Topludi Solidari
La nostra missió és contribuir a la felicitat dels nens i nenes i de les seves famílies, per aquest motiu des dels nostres inicis hem col•laborat amb ONGs i fundacions que amb la seva activitat milloren les condicions de vida dels més desfavorits econòmicament, tant a nivell local com global .

Ajuda en AccióONG global que té com a missió millorar les condicions de vida dels nens i nenes, les famílies i comunitats en els països i regions més pobres, a través de projectes auto-sostenibles de desenvolupament integral i activitats de sensibilització, amb la finalitat última de propiciar canvis estructurals que contribueixin a l'eradicació de la injustícia i la pobresa al món.

Si vols col•laborar amb Ajuda en Acció, pots apadrinar un nen o nena, apadrinar en família, apadrinar el seu projecte a Espanya, fer-te soci, ser voluntari, col•laborar com a empresa o centre educatiu o fins i tot crear la teva pròpia campanya.

Per apadrinar un nen consulteu el web d'Ajuda en Acció, www.ayudaenaccion.org 

ajuda en accióajuda en acció


Fundació Joan Salvador Gavina
Des de 1979 la Fundació Joan Salvador Gavina treballa al barri del Raval de Barcelona amb els nens, joves i famílies més vulnerables per millorar la seva qualitat de vida. La seva tasca es desenvolupa principalment en el seu Centre Obert al Raval (on ofereixen serveis d'acollida i berenar, menjador escolar, atenció psicopedagògica i psicològica, reforç escolar, oci i esport i atenció a les famílies), així com a la casa de colònies "El Caliu", situada a Planoles, on programen activitats de cap de setmana i períodes de vacances.

Si vols col•laborar amb aquest projecte, ja sigui a nivell individual o com a empresa, pots posar-te en contacte amb la Fundació i el seu equip t’explicarà les necessitats que tenen a nivell econòmic i de voluntariat.

Recorda que els petits canvis són poderosos i qualsevol petit gra de sorra que puguis aportar ajudarà a seguir amb aquests projectes que tanta felicitat porten als nens, als joves i a les seves famílies.