La Missió

La missió de la nostre empresa, Topludi S.L. (www.jocsalairelliure.com), és la de vendre jocs actius i a l’aire lliure de qualitat bona i a ser possible innovadors, aquests productes han de fomentar l’exercici físic, de forma segura i sana. No ens agraden els bèl·lics ni sexistes.


Ens agrada pensar que contrïbuim una mica a la felicitat dels infants i de les seves famílies!

Per nosaltres és molt important oferir un servei excel•lent als nostres clients, tant abans com després de que hagin realitzat la compra. Una de les claus més importants per donar aquest bon servei és la d’explicar molt bé tant les característiques del producte com les necessitats que aquest cobreix. Així mateix, disposem dels recanvis de tots els nostres productes per poder realitzar de forma inmediata un enviament en el cas de que sorgís algun problema.

Generalment un client no espera que una empresa sigui perfecta, però si que li solucioni els problemas si aquests apareixen, és per aquest motiu que sempre intentem resoldre les incidències de forma àgil i eficaç.

Amb el nostre tracte i servei intentem donar al client més del que espera rebre, aconseguint d’aquesta forma que quedi content i torni a la nostra botiga.