FAQ sobre productes

TOPLUDI té més de 15 anys d'experiència venent jocs d'exterior. Som especialistes en gronxadors, parcs infantils, tobogans, llits elàstics, cotxes de pedals, balancins, jocs de jardí, jocs biosaludables, cal·listènia, d'agility caní, porteries de futbol, cistelles de bàsquet, billars, futbolins, sorrals i molt més. Treballem amb marques catalanes i europees de gran prestigi i treballant colze a colze amb ells hem après molt.

Hi ha un proverbi que diu
Qui fa una pregunta, semblarà idiota durant 5 minuts. Qui no la fa, serà idiota tota la vida.

Per sort, els nostres clients són molt llestos i gràcies a les seves preguntes hem arreglat descripcions al nostre web i millorat dissenys de productes. Hem recopilat les preguntes més habituals per ajudar a altres clients que potser per timidesa o per falta de temps no ens l'han plantejat però de ben segur que els hi serviran.
Preguntes més freqüents sobre Llits elàstics
En aquest article sobre preguntes sobre llits elàstics, trobaràs moltes de les respostes que estaves buscant com quines són les característiques d'un bon llit elàstic, la relativa importància del pes que aguanta un llit elàstic, diferències entre un llit elàstic rodó o rectangular i molt més .


Si t'interessa més conèixer en detall les normes de seguretat dels llits elàstics, et recomanem aquest altre article de "Normes de Seguretat de les Llits elàstics amb guia inclosa de salts bàsics".

BERG té 4 qualitats diferents: TALENT, FAVORIT, CHAMPION i ELITE, hem creat un apartat al nostre web on expliquem amb tot detall les diferències entre els 4 models de llits elàstics de la marca BERG

Fer exercici en un llit elàstic és un esport saludable per a tota la familia. Et donem unes taules d'exercicis per fer en un saltador elàstic a casa. 
Preguntes més freqüents sobre Llits elàstics
 Dubtes freqüents sobre cotxes de pedals
Dubtes freqüents sobre cotxes de pedals
Un altre article que genera preguntes són els cotxes de pedals. Hi ha tants models que de vegades és difícil saber quin escollir o la diferència que hi ha entre els cotxes de pedals amb pinyó lliure dels de pinyó fix. En l'article sobre dubtes freqüents sobre cotxes de pedals resolem aquestes preguntes entre d'altres.
Hem realitzat dues pàgines especials sobre la informació tècnica dels karts de pedals més grans, que són ideals per a joves, adults i empreses de lloguer. 


Els nostres coneixements sobre llits elàstics i cotxes de pedals, els hem adquirit perquè som una empresa del grup MASGAMES i representem la marca BERG, líder mundial de cotxes de pedals i llits elàstics de qualitat.
Dubtes freqüents sobre gronxadors
Els gronxadors són un joc amb molts anys d'història però no per això deixa de ser complex. Els dubtes sobre si comprar un gronxador de metall o de fusta, les àrees de seguretat, la normalitat de les esquerdes en la fusta, com ancorar un gronxador a terra, fins i tot com fer el muntatge d'un gronxador són temes molt tractats en el nostre dia a dia amb els clients. Per aquest motiu hem realitzat diversos articles que pensem que són de l'interès dels clients sobre els gronxadors:
- Com ancorar un gronxador a terra. Aquesta és la resposta llarga a aquesta pregunta molt freqüent
- Com muntar un gronxador pas a pas. En aquest article expliquem com muntar-lo i amb això ens ajudem d'un vídeo de muntatge de la marca de gronxadors d'ús domèstic nº1 a Espanya, MASGAMES.
Dubtes freqüents sobre gronxadors
Dubtes freqüents sobre tobogans
Dubtes freqüents sobre tobogans
En tot parc infantil ha d'haver un tobogan, i per això també hem resolt moltes de les preguntes que ens fan sobre tobogans al següent article del blog de TOPLUDI. Trobaràs les respostes sobre com reduir l'electricitat estàtiques en les rampes de tobogan, com evitar que les rampes de tobogan estiguin massa calentes a l'estiu, diferències entre un tobogan de piscina i un de jardí i molt més.
També hem fet una guia per comprar un tobogan on comparem tots els models d'ús domèstic perquè sigui més fàcil escollir el model que s'ajusti a l'edat dels nens.