Llits elàstics

Estàs organitzant un esdeveniment? Vols muntar el teu negoci d'un centre de llits elàstics? Ets un club esportiu o una empresa que vol instal·lar llits elàstics per als seus clients? Aquests llits elàstics són els que cumpleixen la normativa de ús públic i estan homologades com a tal. Compten amb un servei postventa molt bo i amb una garantia apropiada per l'ús que se'n farà.

Llits elàstics

Llits elàstics per a ús Comercial és a dir per empreses d'esdeveniments, hotels, campings, parcs d'atraccions, ludoteques etc
Són llits elàstics molt forts , segurs, pensats per a molt ús i per treure'n rendiment. Els saltadors d'ús professional és molt important que tinguin un bon servei post venda i durin molts anys. 

Llits elàstics per enfonsar

Aquests llits elàstics estan especialment dissenyats per a ser soterrats a hotels, parcs, càmpings, restaurants...

Són molt forts i resistents i estan especialment fabricats per a ús públic.

Tots els llits elàstics per a soterrar tenen el certificat "German TÜV" de qualitat.

Tot i així, hi ha diferències entre uns i altres; els de la marca BERG, amb una excel·lent relació qualitat-preu, estan dissenyats per a hotels o altres tipus de recintes, mentre que els altres llits elàstics estan específicant dissenyars per a ajuntaments, per a col·locarse en parcs públics; per això les xarxes per a saltar son antivandàliques i els llits són molt més forts i resistents.

Sigui quina sigui la seva situació, segur que en aquesta secció hi troba el llit elàstic ideal.

Teniu alguna pregunta respecte com enterrar un llit elàstic? Visiti l'article que hem escrit al nostre blog sobre com s'han d'enterrar un llit elàstic al jardí.