Topludi empreses
Idiomes: es
|
ca
|
pt
Enviament gratuït
Despeses d'enviament GRATIS a partir de 90€.
Pagament segur
Total garantia i confiança a les seves compres
També
935 739 505 · 911 591 533
902 106 630 · 637 476 844
Socialmedia:
Blog de topludi:

Topludi Empreses

TOPLUDI ofereix una extensa gamma de productes adequats per a empreses del sector turístic , Escoles , Empreses d'esdeveniments , Comunitats i Ajuntaments .

La nostra empresa pertany a un grup. Som importadors, representem a fabricants a nivell estatal i som directament fabricants d'alguns dels productes. És per aquest motiu que poden veure preus molt competitius. A més, un dels nostres principals objectius és la d'oferir productes amb una excel·lent relació qualitat-preu.

La nostra empresa està especialitzada en tota classe de jocs d'exterior i jocs actius : parcs infantils , gronxadors , llits elàstics , jocs d'escacs gegants , cotxes de pedals especialment adequats per a l'educació viària i amb la possibilitat de poder-los llogar etc.

Tots els jocs que li presentem fomenten l'exercici físic d'una manera segura i saludable . Els nostres productes , tant per a ús públic , privat o comercial estan homologats segons la normativa europea EN1176 i tenen el certificat German TÜV de qualitat i seguretat .

Tenim també cistelles de bàsquet , porteries de futbol , piscines de boles , tricicles , cotxes de pedals , patinets i jocs de jardí que són també adequats per tenir entretinguts als clients dels hotels , càmpings , restaurants i bars .


Està buscant finançar l'adquisició dels nostres productes?

Li oferim finançar les seves compres a la nostra empresa. Realitzi un rènting de la compra dels parcs infantils, karts a pedals o llits elàstics d'ús professional. Per ajudar a fer els pagaments de la compra a les nostres instal·lacions còmodament a terminis, de 12 a 60 mesos.
El rènting que oferim té diferents avantatges:

Econòmiques i financeres
No afecta la capacitat d'endeutament
Equipara fiscalitat, temporalitat i vida útil del bé i / o servei.
No requereix inversions ni immobilitza recursos de l'empresa
No es reflecteix en el balanç
Simplifica la comptabilitat i possibilita definir un pressupost fix
Eliminació de costos variables (manteniment, assegurances etc)
Reducció de despeses administratives

Fiscals i comptables
El lloguer és per pròpia definició una despesa fiscalment deduïble en la seva totalitat i de forma immediata
Els béns en lloguer no s'incorporen en l'immobilitzat de l'empresa arrendatària
Fàcil comptabilització de les operacions

Tècniques i operatives
Possibilitat de gaudir de béns i serveis, en qualsevol moment, sense realitzar desemborsaments o inversió més o menys previstos o pressupostats.
Optimitza la gestió de l'empresa, permetent major flexibilitat per adaptar-se als constants canvis i evolució tecnològica
Disminueix el nombre de documents a gestionar així com el nombre de proveïdors.
Sense riscos d'obsolescència, millorant així la imatge de la companyia.

Ens caldrà que ens enviï un correu electrònic amb les seves dades de facturació i els productes que vol adquirir i li farem un pressupost amb opció a pagar-se a terminis si la financera dóna llum verda a l'operació.


Confiem que els nostres articles siguin del seu interès , quedem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment .topludi business


Vol rebre informació de les nostres ofertes i novetats?Subscriu-te al
nostre newsletter
Devolució en 30 dies
Devolució en 30 dies
Pagament segur
Pagament segur
Satisfet o reemborsament
Satisfet o reemborsament
Pressupostos a mida
Pressupostos a mida
TOPLUDI SL • CIF: B64606619 • Pol. Ind. Montguit • Carrer Tona núm 14 08480 • L'Ametlla del Vallès (Barcelona) •Telf.: 902 106 630