Parcs infantils

Parcs infantils homologats per al jardí. Es poden configurar els seients dels gronxadors, es poden posar molts accessoris com parets d'escalada, mirall màgic, periscopi, campana i molt més. Fins i tot es poden unir diferents torres amb una passarel·la. La fusta està tractada per a l'exterior. S'inclouen els ancoratges per a un terra de sorra o gespa.
Parcs Infantils

Una molt àmplia oferta de parcs infantils d'ús domèstic, ideals per instal·lar en el teu pati o jardí! De diferents dissenys, formes i tamapnys. Parcs més extensos o més reduïts, amb passarel·les, tobogans, casetes, barres de bomber, rocòdroms i gronxadors.

Tots ells fabricats de fusta altament resistent, de fàcil instal·lació i que faran les delícies dels reis de la casa.

Gronxadors

Descobreix els molts gronxadors que tenim i fabriquem. Podràs escollir entre gronxadors de fusta o metall segons prefereixis. En tots els casos tindràs la opció de gronxador individual, doble, triple, amb seient de bebè i moltes més opcions. A més a més, si vols fer canvis sobre alguns dels models (per exemple canviar el tipus de seient o afegir-hi una escala de cordes) pots visitar la secció d'accessoris i et configurarem el gronxador com tu vulguis!

Recorda que són gronxadors de fàcil muntatge i que els ancoratges per a terra o gespa vénen inclosos.

Tobogans

Els tobogans i rampes de tobogan d'aquesta secció estan homologats i cumpleixen la normativa per a ser instal·lats en espais domèstics i privats com el teu pati o jardí.

Veuràs molts dissenys, alguns d'ells fins i tot amb la possibilitat de connectar-los-hi la manguera i convertir-los en autèntics tobogans aquàtics. També veuràs diferents mides per què sigui quina sigui l'edat dels més petits de la casa trobis un tobogan per a ells.

Si el què necessites és una rampa de tobogan, també trobaràs diferents mides i colors. Podràs instal·lar-les sobre pendents que tinguis al teu pati o bé com a accessori d'algun dels nostres parcs infantils d'ús domèstic.

Centres d'activitats

Els centres d'activitats d'ús domèstic són petits parcs d'espai reduït que engloben jocs d'estimulació cognitiva i diversió per als nens i les nenes. Són jocs compactes, que ocupen poc espai, i amb els que els més petits de la casa gaudiran de les seves múltiples possibilitats.