Com comprar

En aquesta pàgina t'expliquem com comprar a la nostra pàgina web pas a pas. Veuràs que és molt fàcil i en pocs passos i poc temps tindràs la teva comanda completada.

Primer has de seleccionar quin article o articles vols comprar. Pots veure tots els nostres articles d'ús domèstic i d'ús públic i seleccionar aquells que vulguis apretant el botó COMPRAR que trobaràs just a sota de la descripció de cada producte.

Quan ja tinguis el teu carretó de la compra complet amb tots els productes que vulguis comprar, hauràs d'apretar FINALITZAR COMANDA a la finestreta que apareix a la part superior esquerra de la pantalla.

Recorda que si en qualsevol moment de la compra no saps com continuar, ens pots trucar al 93.573.95.05 o al 637.476.844.
A partir d'aquí entraràs al carretó de compra, on podràs completar la teva comanda en 4 passos:
PAS 1
Veuràs un resum de la teva compra amb els preus sense IVA i, a la dreta, amb IVA. Aquest és el moment en què, si el tens, hauràs d'INTRODUIR EL TEU CUPÓ descompte. Recorda que si el total de la teva comanda supera els 90€, t'enviem la teva comanda GRATIS. En cas contrari el sistema et calcularà el preu de l'enviament.
PAS 1
PAS 2
Omple el formulari de contacte amb totes les dades necessàries (*) per a que puguem enviar-te la comanda on ens indiquis. Si és el primer cop que compres, hauràs d'introduir les teves dades juntament amb una contrassenya que et demanarà el sistema. Si ja has comprat algun cop, simplement INICIA SESSIÓ. En cas que l'adreça de facturació i entrega siguin diferents, indica-ho fent click en el requadre "Utilitza una adreça d'enviament diferent".
PAS 2
PAS 3
Tria el mètode de pagament que et sigui més còmode: targeta de crèdit, PayPal, transferència bancaria o Paga + Tarde. En cas que la teva compra no arribi als 90€, ara veuràs el preu del transport. Només et queda llegir i acceptar les condicions d'ús i prémer FINALITZAR COMPRA.

PAS 3
PAS 4
Depenent del sistema de pagament que triïs, el següent pas és:
Si pagues amb targeta de crèdit

Si has triat la opció de pagament amb targeta de crèdit arribaràs a una pantalla on hauràs d'introduir els 16 dígits de la teva targeta de crèdit, la data de caducitat i el codi de seguretat, que és el codi de 3 xifres que veuràs a la part posterior de la teva targeta. Després hauràs d'acceptar el pagament prement el botó PAGAR i la teva comanda quedarà confirmada.
Si pagues per PayPal

Si has escollit la opció de pagament per PayPal arribaràs a una pantalla on hauràs d'entrar a la teva conta de PayPal i efectuar el pagament per a que la teva comanda quedi confirmada.
Si pagues per transferència bancaria

Si has triat la opció de pagament per transferència bancària, la teva comanda es donarà per finalitzada però no confirmada. Arribaràs a una pàgina on t'indicarem 5 números de comptes bancaris de 5 entitats diferents on podràs efectuar el pagament mitjançant transferència. Quan fagis la transferència, indica NOM I COGNOMS amb els que hagis fet la teva comanda, i indica el número de comanda o de pressupost. Un cop hagis fet la transferència, la teva comanda quedarà confirmada.

Els números de compte són:
LA CAIXA: ES72 2100 3019 1822 0057 9569
BANC SANTANDER: ES59 0049 4269 1626 1406 8942
BANC SABADELL: ES52 0081 0074 4200 0137 4338
BBVA: ES78 0182 5011 1202 0219 3334
BANKINTER: ES43 0128 0533 5001 0003 4201
Si pagues amb Paga + Tarde
Si pagues amb Paga + Tarde

Si has escollit la opció de pagar amb el nostre sistema de pagament fraccionat Paga+Tarde, arribaràs a una pàgina on podràs escollir quin import vols pagar al mes i durant quants mesos. Un cop completat el petit formulari amb unes dades que te demanarà el sistema, la teva comanda quedarà confirmada i podràs pagar la teva compra en còmodos plaços.
Si pagues amb Paga + Tarde
Un cop la teva comanda estigui confirmada, el nostre equip es posarà en marxa per preparar la teva comanda i enviar-te-la a l'adreça indicada.

Et recomanem llegir l'article del nostre BLOG en el què expliquem Com rebre correctament una comanda.
Tot i que pot semblar molt bàsic, està bé recordar què s'ha de fer quan rebis la teva comanda.