Llits elàstics
Idiomes: es
|
ca
|
pt
Enviament gratuït
Despeses d'enviament GRATIS a partir de 90€.
Pagament segur
Total garantia i confiança a les seves compres
També
935 739 505 · 911 591 533
902 106 630 · 637 476 844
Socialmedia:
Blog de topludi:

Llits elàstics


És un regal fantàstic per a tota la familia. Si té 5 fills o 10 néts o més, ara no haurà de buscar 10 o 15 regals diferents, la solució: UN FANTÀSTIC LLIT ELÀSTIC!

Tenim la millor relació qualitat-preu del mercat. Llits elàstics amb el certificat "German TUV" de qualitat.
Garantia de 10 anys per les estructures dels models Champion i Elite i de 5 anys pels models Favorit.

Llits elàstics rectangulars. Ideals per divertir-se i realitzar tot tipus d´acrobàcies. Som distribuïdors d´aquests productes a nivell nacional.

Els recordem que els llits elàstics, han de ser de qualitat. La seguretat i la vida del producte són requisits que cal tenir en compte a l´adquirir aquests tipus d´articles.

Tenim llits elàstics rectangulars per ús domèstic, per a ús professional, amb potes, amb xarxa, per enfonsar al jardí...
Enfonsar un llit elàstic al seu jardí

Berg Toys és el primer fabricant europeu en fer llits elàstics especials per ser enfonsades a terra del seu jardí. Tots els models de llits elàstics InGround tenen una solució patentada per a aquells que volen instal · lar un llit elàstic al seu jardí i que quedi ben integrat. Les potes d'aquests trampolins són especialment curtes i queden fixades a terra amb uns ancoratges especials que estan inclosos.

Com el llit elàstic està només a 20 cm de terra és molt fàcil d'accedir i més segur d'usar.

El llit elàstic ha de ser instal · lada seguint les instruccions que acompanyen el producte. S'ha de preveure que a la zona on s'instal · larà el llit elàstic s'ha de fer un forat al terra de 75 cm. BERG TOYS aconsella mantenir un espai lliure de 2 metres al voltant del llit elàstic.
La vora de protecció patentat disposa d'una zona de seguretat, és a dir una capa extra gruixuda per colocar a sobre del llit elàstic.

Teniu alguna pregunta respecte com enterrar un llit elàstic? Visiti l'article que hem escrit al nostre blog sobre com s'han d'enterrar un llit elàstic al jardí.
Llits elàstics per a ús Comercial és a dir per empreses d'esdeveniments, hotels, campings, parcs d'atraccions, ludoteques etc
Són llits elàstics molt forts , segurs, pensats per a molt ús i per treure'n rendiment. Els saltadors d'ús professional és molt important que tinguin un bon servei post venda i durin molts anys. 
Aquests llits elàstics estan especialment dissenyats per a ser soterrats a hotels, parcs, càmpings, restaurants...

Són molt forts i resistents i estan especialment fabricats per a ús públic.

Tots els llits elàstics per a soterrar tenen el certificat "German TÜV" de qualitat.

Tot i així, hi ha diferències entre uns i altres; els de la marca BERG, amb una excel·lent relació qualitat-preu, estan dissenyats per a hotels o altres tipus de recintes, mentre que els altres llits elàstics estan específicant dissenyars per a ajuntaments, per a col·locarse en parcs públics; per això les xarxes per a saltar son antivandàliques i els llits són molt més forts i resistents.

Sigui quina sigui la seva situació, segur que en aquesta secció hi troba el llit elàstic ideal.

Teniu alguna pregunta respecte com enterrar un llit elàstic? Visiti l'article que hem escrit al nostre blog sobre com s'han d'enterrar un llit elàstic al jardí.
Llits elàstics per a ús esportiu en gimnasos, centres esportius o a casa. Són llits elàstics rodons i rectangulars que es fan servir per fer exercicis de fitness, com també per fer gimnàstica esportiva. Són llits elàstics forts, pensats per a adults.

Els aconsellem que també adquireixin la coberta del llit elàstic per les següents raons:
1) Per mantenir-lo net.

2) Per determinar quan està en ús i quan no ho està.
3) Per prolongar la vida del producte, protegir-lo dels raigs solars i de les inclemències del temps.

Per a tots els llits elàstics hi ha accessoris extra. Com ara xarxes de seguretat, fixacions per ancorar el llit al terra, bossa per guardar les sabates, escala per pujar dalt del trampolí etc. Som especialistes en llits elàstics.

En aquesta secció trobarà els recanvis més habituals dels nostres llits elàstics.

Els nostres llits elàstics són productes de molta qualitat que en la majoria de casos els hi duraran moltíssims anys, de totes maneres és normal que amb l’ús intensiu i amb el pas del temps s’hagin de canviar algunes peces per fer-ne un ús òptim. Hi ha molts fabricants que no tenen en compte el servei postvenda, per a nosaltres oferir els recanvis és una garantia de la qualitat del producte. Si vostè necessita un recanvi que no apareix en aquesta secció no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

Si té un llit elàstic de la marca Berg Toys i no troba el recanvi que busca en aquesta secció, pot localitzar-lo a la web especial per recanvis de Berg Toys.

Si vostè té un llit elàstic d'ús professional i necessita recanvis, hem creat una secció per ajudar-lo a demanar recanvis.


¡CISTELLA!
0 productes   ·   0,00 Veure cistella
Enllaços ràpids a temes d'interès
newsletter
Devolució en 30 dies
Devolució en 30 dies
Pagament segur
Pagament segur
Satisfet o reemborsament
Satisfet o reemborsament
Pressupostos a mida
Pressupostos a mida
TOPLUDI SL • CIF: B64606619 • Pol. Ind. Montguit • Carrer Tona núm 14 08480 • L'Ametlla del Vallès (Barcelona) •Telf.: 902 106 630