jocs jardí, croquets i malabars
Idiomes: es
|
ca
|
pt
Enviament gratuït
Despeses d'enviament GRATIS a partir de 90€.
Pagament segur
Total garantia i confiança a les seves compres
També
935 739 505 · 911 591 533
902 106 630 · 637 476 844
Socialmedia:
Blog de topludi:

Jocs a l'aire lliure

Jocs de jardí per jugar a l'aire lliure. Aprofita el bon temps que fa a Espanya per jugar al jardí amb aquests jocs. Hi ha molts jocs pensats per jugar en família i amb els amics a les festes infantils o celebracions. Es poden fer gimcanes amb molts d'ells però també hi ha per entretenir de forma individual.
Són jocs de les millors marques europees de jocs d'exterior. Jocs originals amb molt bona relació qualitat preu.
Els jocs de taula tradicionals però al gegant. Són jocs que coneixerà en versió petita per a jugar damunt d'una taula, però aquests són més espectaculars. Els jocs de taula gegants són apropiats per a nens i adults, i són molt populars per fer en festes infantils.

Gràcies a la seva gran grandària aquests jocs de taula gegants conviden a veure la partida, tant per als que juguen com per als que hi ha al voltant. Aprofita el bon temps i juga amb ells al jardí de casa.

Els nostres jocs de jardí no són joguines, són jocs de qualitat, ideals per gaudir en família, amb amics, i per a festes i celebracions.
Jocs d'habilitat i punteria, ideals per gaudir-ne en família, amb els amics i per a festes i celebracions.

Els jocs de punteria són molt populars en festes infantils i gimcanes. Aquests jocs són apropiats per a nens i adults. La majoria de jocs d'aquesta secció són adequats per jugar al jardí.

Els nostres jocs de jardí no són joguines, són jocs de qualitat.

Gaudeix de la nostra secció de malabars. Els jocs de circ són apropiats per a nens i adults. Jugar als malabars és una bona manera de practicar l'equilibri i la piscomotricitat. Els jocs malabars són un bon joc en els campaments d'estiu, esplais, escoles, animació infantil a hotels i càmpings etc.
Els jocs malabars fomenten les activitats a l'aire lliure als jardins, places i carrers.

Els jocs malabars seleccionats són els més populars dels jocs de circ. Estan fets per marques europees i tenen molt bona relació qualitat preu.
¡CISTELLA!
0 productes   ·   0,00 Veure cistella
Enllaços ràpids a temes d'interès
newsletter
Devolució en 30 dies
Devolució en 30 dies
Pagament segur
Pagament segur
Satisfet o reemborsament
Satisfet o reemborsament
Pressupostos a mida
Pressupostos a mida
TOPLUDI SL • CIF: B64606619 • Pol. Ind. Montguit • Carrer Tona núm 14 08480 • L'Ametlla del Vallès (Barcelona) •Telf.: 902 106 630