Parcs infantils

Parcs grans i petits, gronxadors i tobogans és allò que mai pot faltar en un espai públic de jocs per als més petits. Aquí trobaràs des dels parcs més grans a Mega Parcs fins a una sola estructura de tobogan.

Trobaràs moltissims models de parcs infantils i gronxadors. En tots ells podràs configurar-ne els seients per si vols que algun dels seients sigui per a bebè. Els tobogans donaran molta diversió a la zona de joc, i si no optes per un parc infantil que porti una rampa de tobogan, sempre pots posar una estructura de tobogan sola: això mai falla.

Si ets un hotel, restaurant, camping, casa rural o alguna altra empresa privada amb espais d'oci públics, visita la secció de parcs HORECA.

Tots els parcs infantils, tobogans i gronxadors, i també els accessoris d'aquesta categoria, estan homologats per a ús públic, cumplint així la normativa europea en qualitat i seguretat. Ideals per a parcs municipals, comunitats de propietaris, escoles, empreses del sector turisme o ajuntaments.

Gronxadors i accessoris

Aquest grup de gronxadors estan homologats per a ús comercial i públic (EN1176). Tenen una relació qualitat-preu excel · lent.
Certificat RWTUV de qualitat.

Gronxadors molt forts, pensats per a l'exterior i molt assegurances adequades per a hotels, càmpings, llocs turístics, ajuntaments, restaurants i comunitats de veïns.

Els gronxadors s'han de fixar a terra, poden cargolar a terra dur de formigó o enfonsar els ancoratges en un forat i omplir-de formigó. En fer la comanda del gronxador ens han de dir quin tipus d'ancoratge necessiten.

Tobogans

Tobogans homologats per a comunitats de propietaris, hotels, escoles, ajuntaments, càmpings,... Trobi també els tobogans homologats per a pisicines i parcs aquàtics d'ús públic.

Balancins

Els balancins del grup C estàn homologats per a ús comercial i públic (EN1176).
Tenen una relació qualitat-preu excel•lent.

Certificat RWTUV de qualitat.
Apropiats per a hotels, càmpings, llocs turístics, restaurants, ajuntaments, etc.
També són adecuats per a particulars exigents.

Parcs Infantils

Parcs infantils molt grans que són per a molts nens a la vegada i que faran del parc o la plaça una atracció per a les families de tota la rodalia. Els parcs infantils estàn homologats per a ús comercial i públic (EN1176) amb la millor relació qualitat-preu del mercat.

Apropiats per a hotels, càmpings, llocs turístics, restaurants,ajuntaments etc. Aquests models també són aconsellables per a comunitats de propietaris grans.

Aquests parcs infantils són gegants i espectaculars, són una autèntica atracció pels infants i les seves famílies.

Parcs infantils C (HORECA)

Parcs infantils dissenyats per posar-se en Hotels, Restaurants, Cafès (HoReCa) a més de Càmpings, Turisme Rural o comunitats de propietaris. Són parcs forts, amb les distàncies de seguretat dels parcs d'ús públic però amb alguns elements que no són antivandàlics, com ara les rampes de tobogan.
Hem seleccionat uns jocs en particular per a aquells establiments que volen complir amb la normativa però que no volen fer una inversió tan elevada com en els parcs d'ús públic normals, els antivandàlics per posar en escoles, places públiques, grans resorts etc.

Parcs infantils (1 a 5 anys)

Parcs infantils homologats per a ús comercial o públic per a edats compreses entre 1 a 5 anys. Són els parcs infantils per a nens i nenes més petits. Ideals per a escoles, ludoteques, hotels, càmpings i ajuntaments.

Quan hi ha un parc amb molts nens és millor diferenciar diferents zones per edats per posar jocs apropiats a les diferents alçades i habilitats. 

Parcs gegants

Parcs infantils molt grans que són per a molts nens a la vegada i que faran del parc o la plaça una atracció per a les families de tota la rodalia. Els Mega Parcs estàn homologats per a ús comercial i públic (EN1176) amb la millor relació qualitat-preu del mercat.

Apropiats per a hotels, càmpings, llocs turístics, restaurants,ajuntaments etc. Aquests models també són aconsellables per a comunitats de propietaris grans.

Aquests parcs infantils són gegants i espectaculars, són una autèntica atracció pels infants i les seves famílies.

Parcs infantils adaptats

En aquesta secció trobareu parcs infantils, gronxadors, balancins i fins i tot llits elàstics especialment dissenyats perquè els nens amb mobilitat reduïda puguin jugar. Aquests parcs infantils inclusius permeten que en la mateixa àrea de joc tots els nens puguin divertir-se. Cada vegada hi ha més parcs infantils adaptats també per a persones amb diversitat funcional i que permeten integrar nens de diferents edats i capacitats en el joc.

Parcs infantils de fusta natural

Els arbres del gènere Robinia són originaris d'Amèrica del Nord però fa més de 400 anys que van arribar al nostre continent i actualment hi ha boscos a tot Europa.
La fusta de Robinia és la fusta més duradora d'Europa, segons la norma Europea EN 350-2, és de classe 1: fusta naturalment duradora de més de 20 anys.
És a dir que la fusta de Robinia sense cap tractament té una durada de més de 20 anys així que s'estalvien el manteniment i tenen una estructura de fusta natural molt bonica perquè el parc estigui integrat a l'entorn.
La fusta de Robinia és molt dura (7,56 N) per al mateix temps molt resistent i elàstica. Hi ha fustes menys dures que la Robinia com la Teka (4,740N), Iroko (5,610N), Roure Anglès (4,980 N) o pi escocès (2,420N). Els parcs infantils de fusta Robinia resistirà moltes generacions de nens jugant.
La fusta de Robinia té un alt contingut de conservants naturals com l'àcid tànnic, el que significa que no tractem la fusta amb productes químics. En línia amb la norma Europea EN 1176, la fusta de Robinia es pot utilitzar per a la construcció d'equips de joc sense haver de protegir la fusta artificialment. A mida que la fusta envelleix meravellosament- s'enfosqueix cap a gris, no cal que es pinti mai. Però si es vol, la fusta es pot pintar de colors per ajustar-se al disseny local.
Així que esteu buscant uns parcs infantils homologats per a ús públic, és a dir per a ajuntaments, escoles, hotels, càmpings o comunitats de propietaris que siguin forts, segurs però a més que s'integrin a la natura amb fustes no tractades i duradores, els parcs de Robinia és el que busqueu. 

Parcs Musicals

Parcs infantils musicals d'exterior. Instruments musicals per a ser instal·lats en parcs públics d'ajuntaments, escoles, residències d'avis, hotels o càmpings. Aquests instruments musicals són per a l'aire lliure i poden jugar-hi tant nens com adults. S'inclou una aplicació de telèfon mòbil que ensenya als usuaris a tocar els instruments tant sols com amb els teus amics o familiars. Aprèn a coordinar-, augmenta la teva creativitat i afina la teva oïda musical amb aquests instruments musicals d'ús públic.

Accessoris Parcs

Aquest grup d´accesoris está homologat per a ús comercial (EN1176). 
Tenen una relació qualitat-preu excel•lent. 
Certificat RWTUV de qualitat.

Apropiats per a hotels, càmpings, llocs turístics, restaurants, ajuntaments etc.

Projectes Parcs Infantils

Projectes per a arees de joc d'ús comercial o públic. En aquesta secció veurà diferents projectes amb diferents combinacions de parcs infantils ,gronxadors, balancins etc. Tots els elements seleccionats estan homologats per a ús públic. Son arees de joc pensades per a ajuntaments, hotels, campings i comunitats. Fem projectes a mida, no dubti en contactar amb nosaltres