Mobiliari i més

Mobiliari i accessoris per a parcs públics, escoles, comunitats de propietaris, empreses del sector turisme i altres espais. Completa el parc infantil que ja tens amb bancs per a que els més grans s'hi puguin assentar, o una font per a que els petits puguin beure aigua, unes papereres per què no s'embruti la zona de joc o unes vitrines amb cartells informatius.

Sòls i tanques


Una varietat de superfícies de compost especial per evitar sòls enfangats. També hi  trobaràs tanques per delimitar la zona de joc o del parc infantil. Aquests productes es poden utilitzar tant en zones públiques com privades.

Taules de picnic

En aquesta secció trobarà diferents tipus de taules de pícnic per a l'exterior amb diferents mides, dissenys i materials. Totes elles pensades per l'ús públic, és a dir adequats per a hotels, càmpings, llocs turístics, restaurants, ajuntaments, escoles, particulars exigents, etc. Productes amb la millor relació qualitat-preu. Les taules pícnic tenen materials molt forts i resistents per a l'exterior i per fixar-les en llocs públics.
Si té dubtes, contacti amb nosaltres i l'ajudarem en la seva compra.

Vitrines

Vitrines d'interior i d'exterior amb acabats de gamma alta. Vitrines adequades per a hotels, escoles, ajuntaments, clubs esportius, càmpings i comunitats de propietaris. Els plafons d'infomració s'integren perfectament a la natura.

Les vitrines d'interior són modernes, originals i eficaços. Amb la millor relació qualitat preu.
Les vitrines d'exterior, a més de les característiques anteriors tenen prioritat en la seguretat, sobrietat i modulabilitat. Les vitrines d'exterior tenen junt d'estanquitat i orificis anti condensació. Són vitrines amb pany de seguretat, tota la superfície d'exposició preservada, la porta pot ser amb obertura a la dreta oa l'esquerra i molt més.

Les vitrines es poden aconseguir recanvis. La majoria de plafons d'informació poden tenir llum per il·luminar la informació de nit.

Bancs

Bancs i cadires homologats per a ús comercial i públic (EN1176). Apropiats per a hotels, càmpings, llocs turístics, restaurants, escoles, ajuntaments, particulars exigents, etc. Aquests models també són molt aconsellables per a comunitats de propietaris.

Els preus són per unitat. Per a més unitats, fem pressupostos a mida.

Mobiliari urbà amb la millor relació qualitat-preu.

Els nostres preus inclouen l´IVA i el transport.

Mobiliari infantil

Homologats per a ús comercial o públic (EN1176). Apropiats per a hotels, càmpings, llocs turístics, restaurants, ajuntaments, escoles, particulars exigents, etc.

Els preus són per unitat. Per a més unitats, fem pressupostos a mida.

Productes amb la millor relació qualitat-preu.


Els nostres preus inclouen l'IVA i el transport.

Aparcabicis

Les bicicletes també necessiten el seu lloc on poder aparcar sense molestar a ningú. Aparcabicis recomanats per a escoles, centres esportius, ajuntaments, càmpings, comunitats de propietaris i particulars exigents.

Els preus són per unitat. Per a més unitats, fem pressupostos a mida.

Fonts

Aquest grup homologat per a ús comercial i públic (EN1176). Són productes apropiats per a hotels, càmpings, llocs turístics, restaurants, escoles, ajuntaments, etc. Aquests models també són molt aconsellables per a comunitats de propietaris i per particulars exigents.

Els preus són per unitat. Per a més unitats, fem pressupostos a mida.

Els nostres preus inclouen l´IVA i el transport.

Papereres

Aquest grup d'accesoris estàn homologats per a ús comercial y públic (EN1176)
Tenen una relació qualitat-preu excel·lent

Apropiats per a hotels, restaurants, càmpings, llocs turístics, ajuntaments, escoles, comunitats de propietaris, particulars exigents, etc

Els preus són per unitat. Per a més unitats, fem pressupostos a mida.