Esports a l’aire lliure

Equipament i accessoris per als esports més populars i no tan populars. Què et sembla una partida d'escacs amb peces de més de mig metre? En aquesta secció trobaràs tot el què necessites per al teu esport preferit, des de futbol o bàsquet als escacs passant per waterpolo o voleyball.

Escacs Gegants

El nostre catàleg conté una extensa gamma de jocs d'escacs gegants realitzats en diversos materials i mides. Els models que de moment els oferim són els més venuts a Europa. I, a més a més de ser una peça fantàstica de decoració per al seu jardí, és un excel·lent joc d'entreteniment que també li ofereix una forma molt divertida d'ensenyament per als principiants d'aquest tradicional joc d'habilitat i agudesa.

Les peces d'escacs gegant tenen una alçada de: L'altura de les peces és de: Peó: 41 cm, Alfil: 53 cm, Torre: 41 cm, Cavall: 46 cm, Dama: 56 cm i Rei: 63 cm. La base de totes elles és de 24 cm de diàmetre i es pot omplir de sorra per fer-les més pesades. Venem els conjunts amb o sense tauler de lona i venem també un tauler rígid per posar a sobre de l'herba.

Els jocs d'escacs gegant són molt populars entre les escoles, hotels, càmpings, residències d'estudiants i de gent gran.

Tennis de Taula

Tennis de taula d'exterior. Taules per jugar a tennis de taula molt forts per estar a l'aire lliure. Dissenyades per a escoles, càmpings, hotels, residències i llocs a l'exterior però tancats amb una tanca.

Futbol

Secció amb porteries de futbol de tot tipus: porteries de futbol homologades per a escoles, porteries de futbol de jardí, porteries de futbol d'entrenament, porteries de futbol plegables, porteries de futbol transportables etc. A més d'eines per entrenar futbol com ara els rebotadors de diferents mides i materials que serveixen per millorar la passada, la recepció, la parada, el xut i molt més. També tenim camps de street soccer de diferents mides i formats. I tot tipus d'accessoris com pilotes de futbol de diferents formats, xarxes de porteries de futbol i xarxes per posar al fons del camp perquè les pilotes de no vagin lluny.

Bàsquet

En aquesta secció tenim posades cistelles de bàsquet de tot tipus. Hi ha taulers i cèrcols de bàsquet per posar en una casa particular i també cistelles de bàsquet amb peu adequades per a escoles, hotels, càmpings o comunitats de propietaris. No dubtin en contactar amb nosaltres si teniu qualsevol pregunta.

Més Esports

Una mica dels altres esports com ara badminton,beisbol,xarxes de tennis i volei etc.