Jocs d’exterior

Descobreix una àmplia gamma de hocs per gaudir de l'aire lliure. Des de castells inflables per muntar-los a totes les teves festes fins a sorrals per als més petits o casetes on podran somiar en mil i una aventures.

Casetes

Casetes infantils per posar als parcs i jardins.Molt fortes. Les casetes infantils resisteixen la climatologia adversa. Visiti la nostra botiga online per veure totes les casetes infantils que tenim.

Llits elàstics

A continuació et mostrem el llistat de les diferents categories de llits elàstics resistents que tenim a la nostra botiga online per a que sigui més fàcil trobar el llit elàstic ideal o l'accessori o recanvi del teu llit elàstic.

Inflables

Ha arribat la diversió!. Els més petits no podran parar de saltar!
Ideals per a festes d'aniversari.
Es monten en 5 minuts.
Inflables amb una excel·lent relació qualitat-preu.
Fabricats amb corduro de niló. Els inflables porten el motor inclòs.

Castells inflables pensats per ser emprats per una familia a casa seva.
Homologats per a ús privat.

Si està buscant un castell inflable per llogar per fer una festa infantil, visiti la secció de lloguer d'inflables.

Sorrals i més


Als més petits (i no tan petits) els encanta jugar en un sorral, es poden fer múltiples activitats: fer castells, fer carreteres, afegir aigua a la sorra, el tacte de la sorra, fer un bon clot…
En aquesta secció de sorrals, trobaran molts sorrals de diferents formes i grandàries perquè els nens puguin passar grans moments jugant amb la sorra.
La fusta dels sorrals, com en tots els productes d'exterior, està tractada perquè resisteixi el sol i la pluja. L'única cosa que no s'inclou és la sorra, que és molt fàcil de trobar en qualsevol botiga de la construcció.
Els sorrals vénen amb instruccions perquè els muntin sense problemes a casa.

Jocs d'aigua

Aquesta secció trobarà jocs per jugar amb l'aigua. Són jocs pensats per jugar a l'estiu al jardí, la piscina, la platja o fins i tot a la banyera. Jocs com els tobogans de piscina, els trampolins, jocs per mullar amb l'aigua, porteries de waterpolo etc.

Jocs a l'aire lliure

En aquesta secció trobaràs tot tipus de jocs d'exterior per al jardí, per a fer gimcanes, festes infantils o qualsevol altre esdeveniment infantil domèstic a l'exterior.


Cuinetes d'exterior

En aquesta secció hem posat unes cuinetes de fusta per a l'exterior de joguina. Tenim una gamma de cuinetes de diferents fabricants i amb molt bona relació qualitat preu.
Són joguines que agraden a nens i nenes per igual i que els donaran moltes hores de diversió jugant sols o amb els amics.
Es comença jugant a cuinetes i potser acabin guanyant un premi al millor xef.

Tirolines

La tirolina consisteix en una politja suspesa per un cable amb inclinació. Les tirolines estan dissenyades per ser impulsades per la gravetat i es pugui lliscar des de la part de dalt fins a la part de baix amb un cable.
La tirolina també se la coneix amb el nom de canopi. El nom de tirolina prové de la regió del Tirol, als Alps d’Àustria i Itàlia , curiosament allà l’anomenen Seilrutsche.
En aquesta secció trobaran les tirolines homologades per a ús comercial o públic (tipus C) marcades de color blau, és a dir tirolines per a hotels, campings, escoles, parcs públics, restaurants , clubs esportius etc. 
Les tirolines d’ús domèstic són les homologades pel jardí d’una casa particular, i estan marcades amb el color taronja.