Parcs Infantils
Idiomes: es
|
ca
|
pt
Enviament gratuït
Despeses d'enviament GRATIS a partir de 90€.
Pagament segur
Total garantia i confiança a les seves compres
També
935 739 505 · 911 591 533
902 106 630 · 637 476 844
Socialmedia:
Blog de topludi:

Parcs Infantils


Els parcs infantils del tipus A estan fabricats a Europa d'acord amb la normativa (EN71-8) de la Unió Europea per a ús privat: particulars i jardins privats.

Els nostres parcs infantils del grup A són segurs i bonics. Tenim la millor relació qualitat-preu del mercat.
Dos anys de garantia per defecte de material o de fabricació.

 Els nostres preus inclouen l´IVA i el transport per comandes fetes des de qualsevol punt del territori espanyol de la península

Tots els nostres productes d’exterior són de qualitat, però els recordem que tots els articles exposats a l’aire lliure requereixen d’un mínim manteniment i cura al llarg de tota la seva vida útil..

 

 

Cliqui a la foto o al títol per veure tots els models amb els preus.


Aquests parcs infantils són d'us privat i per tant estan pensats i homologats per estar al jardí d'una casa particular.
Els parcs infantils homologats per a estar en una escola, un càmping, un hotel o una comunitat de propietaris, són els de les seccions marcades amb la lletra C, és a dir: Parcs Infantils C, Gronxadors C, Tobogans C etc.

 


Els parcs infantils C1 estan homologats per a ús comercial i públic (EN1176) amb la millor relació qualitat-preu del mercat.
Apropiats per a hotels, càmpings, llocs turístics, restaurants, etc. Aquests models també són aconsellables per a comunitats de propietaris grans.

Les principals diferències entre els parcs infantils d’ús privat i els d’ús comercial és que en aquests la fusta és més gruixuda i els ancoratges són més gruixuts i profunds.

Cliqui a la foto o al títol per veure tots els models amb els preus.

Parcs infantils molt grans que són per a molts nens a la vegada i que faran del parc o la plaça una atracció per a les families de tota la rodalia. Els parcs infantils C2 estàn homologats per a ús comercial i públic (EN1176) amb la millor relació qualitat-preu del mercat.

Apropiats per a hotels, càmpings, llocs turístics, restaurants,ajuntaments etc. Aquests models també són aconsellables per a comunitats de propietaris grans.

Aquests parcs infantils són gegants i espectaculars, són una autèntica atracció pels infants i les seves famílies

Cliqui a la foto o al títol per veure totes els models amb els seus preus.

Parcs infantils dissenyats per posar-se en Hotels, Restaurants, Cafès (HoReCa) a més de Càmpings, Turisme Rural o comunitats de propietaris. Són parcs forts, amb les distàncies de seguretat dels parcs d'ús públic però amb alguns elements que no són antivandàlics, com ara les rampes de tobogan.
Hem seleccionat uns jocs en particular per a aquells establiments que volen complir amb la normativa però que no volen fer una inversió tan elevada com en els parcs d'ús públic normals, els antivandàlics per posar en escoles, places públiques, grans resorts etc.
Parcs infantils homologats per a ús comercial o públic per a edats compreses entre 1 a 5 anys. Són els parcs infantils per a nens i nenes més petits. Ideals per a escoles, ludoteques, hotels, càmpings i ajuntaments.
Quan hi ha un parc amb molts nens és millor diferenciar diferents zones per edats per posar jocs apropiats a les diferents alçades i habilitats. 
En aquesta secció trobareu parcs infantils, gronxadors, balancins i fins i tot llits elàstics especialment dissenyats perquè els nens amb mobilitat reduïda puguin jugar. Aquests parcs infantils inclusius permeten que en la mateixa àrea de joc tots els nens puguin divertir-se. Cada vegada hi ha més parcs infantils adaptats també per a persones amb diversitat funcional i que permeten integrar nens de diferents edats i capacitats en el joc.


Tenim una bonica gama d’accessoris especialment dissenyats pels parcs infantils del Grup A i pels gronxadors MASGAMES.

Aquest grup d´accesoris está homologat per a ús comercial (EN1176).
Tenen una relació qualitat-preu excel•lent.
Certificat RWTUV de qualitat.

Apropiats per a hotels, càmpings, llocs turístics, restaurants, ajuntaments etc.

Cliqui a la foto o al títol per veure totes els models amb els seus preus.

Els arbres del gènere Robinia són originaris d'Amèrica del Nord però fa més de 400 anys que van arribar al nostre continent i actualment hi ha boscos a tot Europa.
La fusta de Robinia és la fusta més duradora d'Europa, segons la norma Europea EN 350-2, és de classe 1: fusta naturalment duradora de més de 20 anys.
És a dir que la fusta de Robinia sense cap tractament té una durada de més de 20 anys així que s'estalvien el manteniment i tenen una estructura de fusta natural molt bonica perquè el parc estigui integrat a l'entorn.
La fusta de Robinia és molt dura (7,56 N) per al mateix temps molt resistent i elàstica. Hi ha fustes menys dures que la Robinia com la Teka (4,740N), Iroko (5,610N), Roure Anglès (4,980 N) o pi escocès (2,420N). Els parcs infantils de fusta Robinia resistirà moltes generacions de nens jugant.
La fusta de Robinia té un alt contingut de conservants naturals com l'àcid tànnic, el que significa que no tractem la fusta amb productes químics. En línia amb la norma Europea EN 1176, la fusta de Robinia es pot utilitzar per a la construcció d'equips de joc sense haver de protegir la fusta artificialment. A mida que la fusta envelleix meravellosament- s'enfosqueix cap a gris, no cal que es pinti mai. Però si es vol, la fusta es pot pintar de colors per ajustar-se al disseny local.
Així que esteu buscant uns parcs infantils homologats per a ús públic, és a dir per a ajuntaments, escoles, hotels, càmpings o comunitats de propietaris que siguin forts, segurs però a més que s'integrin a la natura amb fustes no tractades i duradores, els parcs de Robinia és el que busqueu. 
Parcs infantils musicals d'exterior. Instruments musicals per a ser instal·lats en parcs públics d'ajuntaments, escoles, residències d'avis, hotels o càmpings. Aquests instruments musicals són per a l'aire lliure i poden jugar-hi tant nens com adults. S'inclou una aplicació de telèfon mòbil que ensenya als usuaris a tocar els instruments tant sols com amb els teus amics o familiars. Aprèn a coordinar-, augmenta la teva creativitat i afina la teva oïda musical amb aquests instruments musicals d'ús públic.
Projectes per a arees de joc d'ús comercial o públic. En aquesta secció veurà diferents projectes amb diferents combinacions de parcs infantils ,gronxadors, balancins etc. Tots els elements seleccionats estan homologats per a ús públic. Son arees de joc pensades per a ajuntaments, hotels, campings i comunitats. Fem projectes a mida, no dubti en contactar amb nosaltres
¡CISTELLA!
0 productes   ·   0,00 Veure cistella
Enllaços ràpids a temes d'interès
newsletter
Devolució en 30 dies
Devolució en 30 dies
Pagament segur
Pagament segur
Satisfet o reemborsament
Satisfet o reemborsament
Pressupostos a mida
Pressupostos a mida
TOPLUDI SL • CIF: B64606619 • Pol. Ind. Montguit • Carrer Tona núm 14 08480 • L'Ametlla del Vallès (Barcelona) •Telf.: 902 106 630