Ref. SFCHOLDL

Preses d'escalada

Preses d’escalada d’ús comercial / públic

Preses d’escalada per convertir una paret en un rocòdrom. No necessites instal·lar cap superfície extra, en tindràs prou amb tenir una superfície llisa i resistent on poder-hi cargolar les preses. Podràs convertir qualsevol tipus de paret en un rocòdrom, sigui interior o exterior, i sigui un espai privat com un domicili particular, o públic com un gimnàs, una escola, unes instal•lacions esportives, etc…

Les preses d’escalada d’ús comercial van ancorades directament a la paret que vulguis convertir en rocòdrom. Aquestes preses poden ser de fins a 6 mides diferents: XS, S, M, L, XL, i XXL. També has de saber que es poden fabricar en diferents colors. El nostre consell és que barregis diferents mides i diferents colors per aconseguir una aparença de rocòdrom en tota regla. Has de tenir en compte que en cas que la instal·lació sigui en una paret exterior exposada al sol no t’aconsellem colors fluor per la poca resistència que tenen als rajos del sol.

Aquestes preses d’escalada d’ús comercial o públic estan fabricades amb poliuretà. La textura és rugosa per evitar que patini en contacte amb la pell, però la textura rugosa no és lesiva i les preses, siguin de la mida que sigui, estan sempre arrodonides per evitar danys. Pel què fa al cargolam, totes les preses vénen muntades amb un cargol central antigir tipus Allen de mètrica 10.

Els colors de les preses són: groc, vermell, verd, blau, taronja, lila, morat, gris, blanc, negre i marró. A més a més existeixen els colors fluor, que només són aconsellables per a instal•lacions interiors: rosa fluor, taronja fluor i verd fluor.

És important mantenir les preses d’escalada sempre en bon estat. Per fer-ho neteja-les amb aigua calenta i una mica de sabó. També hauràs d’utilitzar un raspall per extreure les partícules de magnesi i de la goma dels peus de gat que quedin atrapats als relleus de les preses. Amb aquests consells fàcils de seguir ajudaràs a perllongar la vida de les teves preses d’escalada, mantindràs l’adherència inicial i evitaràs el deteriorament superficial.

Aquestes preses d’escalada estan homologades per a ús comercial / públic complint amb la normativa UNE-EN 12572-3:2009. Per això estan homologades per ser instal•lades en qualsevol espai d’ús públic com instal·lacions esportives, locals d’escalada, escoles i altres espais d’ús comercial.

Contacta amb nosaltres i explica’ns quin espai vols convertir en rocòdrom i et farem el pressupost.
Advertència: Edat recomanada a partir de 6 anys
Advertència: Edat recomanada a partir de 6 anys
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)