Ref. NT71V

Cal·listènia Espatllera

Els aparells  Cal·listènia Street Workout són uns jocs d'exterior fixos per fer exercicis físics utilitzant el propi pes corporal. Aquesta disciplina d'entrenaments ajuda a desenvolupar la força i enfortir els músculs.
  

L'aparell de fitness Espatllera enforteix la musculatura de l'extremitat superior.

Afavoreix la musculatura del braç, espatlla, pit i esquena. Millora flexibilitat i l'agilitat del cos.


Forma d'ús:

L'usuari, de peu, ha d'agafar la barra amb les mans i intentar avançar en l'aire. S'ha de fer estiraments i / o aixecar els peus de terra, és el moment en què l'usuari enfortirà els músculs.


Mides: 115 cm llarg x 20 cm ample x 215 cm alt

Mides de l'àrea de seguretat: 200 x 300 


Advertència: Edat recomanada a partir de 12 anys
875,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 12 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Els aparells de cal·listènia o Street Workout són cada vegada més habituals i són molt populars entre els joves. Amb els aparells cal•listènia Workout es poden realitzar exercicis a partir d'elements estàtics que ajuden a enfortir els músculs i a desenvolupar la força.

Materials i processos:


Pals de tubs rodons d'acer galvanitzat de 114 mm de diàmetre amb base d'ancoratge. La resta de tubs, també rodons, en diferents diàmetres 32/38/48/60 mm.
Les fixacions es realitzen amb abraçadora, cargols avellanada i femelles cegues o autoblocants d'acer inoxidable, amb taps de niló pels cargols.
Les soldadures compleixen amb la normativa vigent. Per al pintat, s'aplica un tractament previ de fosfatat, amb posterior recobriment en pols electrostàtic anticorrosió basada en resina de polièster. Finalment assecat al forn a altes temperatures.