BERG BUZZY el meu primer cotxe de pedals

Per què un Buzzy? Perquè és fàcil de conduir, fàcil de dominar. El cotxe de pedals BERG Buzzy és el vehicle ideal perquè els nens aprenguin a pedalar. A continuació t'expliquem per què el Buzzy és la millor opció per aprendre a pedalar.

Aconsegueix la teva primera experiència amb uns pedals en un BERG Buzzy. Aquest sensació genial d'anar a 4 rodes és molt més estable que en un tricicle. Els peus es mantindran fermament als pedals fins i tot en els girs més tancats.
La mida dels BERG Buzzy i les rodes amb pneumàtics d'EVA el fan apropiat tant per l'interior com l'exterior. Fins i tot quan plogui no podran aturar la diversió amb aquest cotxe de pedals. El kart de pedals BERG Buzzy és per a nens de 2 a 5 anys.
Les següents característiques fan del BERG Buzzy molt més segurs i divertits que un tricicle.
- Els pneumàtics d'EVA [1] mai més rodes desinflades
- Ajuda [2] als nens a aprendre a pedalar
- Pedaleig lleuger i fluid
- Poden conduir cap endavant i cap enrere
- Estable [3] gràcies a les 4 rodes
- Els pedals [4] es mantenen en una posició de fàcil accés quan estan conduint
- Volant ajustable a l'alçada
- Seient ajustable amb tres posicions
- Per a nens de 2 a 5 anys
- Amb el certificat alemany de qualitat TÜV

botiga cotxes de pedals berg buzzy


A continuació li expliquem amb més detall alguns d'aquests aspectes.
1. Els pneumàtics d'EVA. Per als cotxes de pedals BERG Buzzy, aquesta escuma d'alta tecnologia és el recanvi ideal per a les tradicionals gomes de pneumàtic. Gràcies a la correcta composició, les gomes són tan duradores com les tradicionals però sense risc a tenir punxades.
Els pneumàtics d'EVA a més són molt silenciosos per tant són ideals per anar dins i fora de casa.

roda eva quadricicle

2. T'ajuda a pedalar. Els cotxes de pedals BERG Buzzy estan equipats amb una connexió fixa entre l'eix davanter (1) i el del darrere (2). Això vol dir que el moviment de les cames es converteix immediatament en moviment a les rodes del darrere. Pel que fa l'BERG Buzzy un cotxe de pedals super fàcil de conduir tant cap endavant com cap enrere.
Un avantatge afegit és que el moviment / rotació de les rodes del darrere (que passa quan pedaleges o quan l'empenys) es tradueix a l'eix davanter. Per tant un cop el cotxe de pedals està en moviment, pots continuar pedalant molt fàcilment.
El moviment de les rodes fa que següent rotació dels pedals sigui més fàcil. Una manera molt lleugera i divertida d'aprendre a pedalar.
A més, l'eix davanter i el darrere estan muntats en un coixinet que fa que el pedaleig sigui fluid i lleuger.

sistema pedaleig quadricicle

3- Estable gràcies a les 4 rodes
Gràcies a les quatre rodes, el cotxe de pedals BERG Buzzy té una excel·lent estabilitat. Els tricicles, com tenen una roda menys, tenen propensió a bolcar. La conducció ràpida i brusca dels tricicles pot crear situacions perilloses.
En els cotxes de pedals BERG Buzzy aquestes línies són paral·leles i allunyades del conductor pel que no hi ha un punt de bolcada pel que bolcar és virtualment impossible.
A més, el BERG Buzzy té un eix de balanceig. Això crea un moviment basculant a les rodes davanteres que absorbeix les irregularitats del paviment. Per tant hi ha menys risc a caure.

estabilitat quadricicle vs tricicle

4- Pedals accessibles
Els tricicles a més de no ser tan estables com els cotxes de pedals tenen dos inconvenients més que els dissenyadors dels BERG Buzzy han estat capaços de solucionar-los.
Als tricicles els pedals (i per tant els peus) i el manillar (i per tant les mans) estan directament connectats amb la roda davantera. Als BERG Buzzy les rodes estan connectades al xassís. Això té dos avantatges:
- La conducció: quan s'estigui conduint els peus i les cames es mantindran ferms en els pedals i per això les rodes no tocaran mai les cames

pedalejar cotxe de pedals

- Pedalant: quan estiguin pedalant no estaran empenyent la roda (i per tant el volant) en una direcció. En un tricicle això guiarà a un peu i / o una mà desenganxar-se del pedal o del manillar.

pedalar cotxe pedals vs tricicle

En un cotxe de pedals BERG Buzzy cap energia es perdrà perquè els nens no han de fixar-se en aquestes distraccions. Els nens trepitgen el pedal i fàcilment i suaument avançaran amb el kart a pedals.
 
 

La següent informació és aplicable també a tots els models BERG Buzzy:

berg buzzy mides
BERG BUZZY MIDES
Gir berg buzzy
Dades tècniques BERG BUZZY

Actualment existeixen els següents models BERG Buzzy

BERG Buzzy BSX: Espectacular cotxe de pedals que causarà sensació pel veïnat. Té un color groc característic. El cotxe de pedals Buzzy BSX té manillar i se li pot comprar l'accessori de la cistella per posar al manillar.
Pes: 7 kg

cotxe pedals berg buzzy bsx

BERG Buzzy RACING: Aquesta és una versió de dos colors, negre i turquesa que al costat del volant i el embellidor de l'eix del volant li dóna un aire de cotxe a pedals esportiu. Guanyar una cursa mai va ser tan fàcil.
Pes: 7,2 kg

BERG BUZZY RACING

BERG Buzzy NITRO: Per a nenes i nens que els agradi anar per pistes de terra (encara que també poden anar per dins de casa). Aquest model té un aspecte de quad esportiu tot terreny gràcies a les suspensions de les rodes davanteres, les rodes amb dibuix i els adhesius.
Pes: 7 kg

BERG BUZZY NITRO

BERG Buzzy BLOOM: Un cotxe de pedals molt colorit i elegant per a aquelles persones que els agrada passejar pel parc i portar joguines a la cistella que ve al manillar. All xassís del vehicle a pedals se li poden posar adhesius de flors, cors i papallones.
Pes: 7 kg

BERG BUZZY BLOOM

BERG Buzzy FIAT 500: Model amb l'estil i el toc italià de la marca FIAT. Condueix el teu primer FIAT 500 pel parc o pel passadís de casa teva com ho faries pels carrers de Torí. Cotxe de pedals amb volant i llicència oficial de FIAT.
Pes: 7,2 kg

BERG BUZZY FIAT 500

BERG BUZZY JOHN DEERE: El tractor de pedals per als més petits. El BUZZY JOHN DEERE té les característiques típiques dels tractors: capó verd, maneta al volant i rodes amb dibuix per anar pels camins de terra. Ja pots anar a donar un tomb pel mas.
Pes: 7,3 Kg

BERG BUZZY JOHN DEERE

BERG JEEP BUZZY SAHARA: El clàssic tot terreny de la marca JEEP amb el seu color verd fosc, capó amb graella i rodes tot terreny que animarà als nens a recórrer grans aventures pel jardí de casa.

cotxe infantil JEEP SAHARA

BERG JEEP BUZZY RUBICO: Un tot terreny espectacular amb totes les característiques d'un 4x4 de la marca JEEP com ara el capó amb graella, un volant rodó amb agafador, unes rodes tot terreny i uns llums frontals que semblen ulls enfadats. 

cotxe infantil jeep rubicon

Podràs trobar tots els models de cotxes de pedals Buzzy i els altres karts de pedals de la marca BERG a la nostra botiga.

Recorda que els cotxes de pedals BERG més de tenir un disseny excel·lent, tenir la major gamma de models i ser molt segurs, tenen un bon servei postvenda. Si alguna vegada es trenca alguna peça es poden demanar recanvis perquè els duri molts anys més.
Responem a moltes de les preguntes que ens fan sobre cotxes de pedals en un article del nostre blog molt recomanable per aquells qui volen saber quins karts de pedals hi ha per cada alçada, quins accessoris són compatibles per cada model o quina diferència hi ha entre pinyó fix i pinyó lliure.