Ref. MA500551

Caseta infantil MASGAMES Maduixa XL School (sense pintar)

La caseta infantils Maduixa XL School ha estat dissenyada perquè els adults puguin entrar sense problemes dins de la caseta. És una caseta oberta perquè els adults puguin veure sense problemes si hi ha algú dins i té la fusta tractada per estar a l'exterior. Aquestes característiques la fan molt popular entre les escoles ja que és ideal per al pati d'infantil. Aquesta versió de la caseta Maduixa XL és sense pintar.

La caseta MASGAMES Maduixa XL School és de la marca MASGAMES. La caseta infantil adequada per a ús públic, es a dir, a escoles, hotels, empreses d'esdeveniment,s . Magnífica caseta amb grans dimensions amb finestres i de bonics colors. Els més petits podran gaudir i jugar utilitzant la seva imaginació.


La Caseta MASGAMES Maduixa XL School està fabricada en fusta de pi de gran qualitat. La fusta utilitzada per a la seva fabricació són de boscos Europeus renovables, de manera que respecten el medi ambient i és una fusta molt duradora, amb un tractament contra les plagues d'insectes i perquè sigui resistent a l'exterior. Aquest tractament està lliure d'arsènic.

Compleix la normativa Europea de seguretat EN1176


Mides de la caseta muntada:


194 cm alt x 140 cm ample x 148 cm llarg


Aquesta caseta està reforçada respecte a la caseta MASGAMES Maduixa d'ús domèstic, té ancoratges per fixar-la a terra i no té porta ni accessoris de plàstic perquè no complirien amb la normativa EN1176 d'ús públic. És una caseta de fusta d'exterior que es pot posar dins de recintes tancats d'Hotels, Càmpings, Restaurants, comunitats de propietaris i escoles. No és apta per posar-se en parcs públics d'ajuntaments.

Advertència: Edat recomanada de 1 a 6 anys
529,00
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada de 1 a 6 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)