Columpis

Posar uns gronxadors al jardí d'una casa, és sempre una manera de tenir els nens contents fent una activitat física a l'exterior. Moltes generacions han passat grans moments gronxant en els gronxadors de l'escola, del parc o els que feien els nostres pares o avis penjant un seient amb unes cordes d'una branca d'un arbre
 
La nostra botiga és especialista en gronxadors pel que tenim tots els elements necessaris perquè puguin instal·lar un gronxador a casa, a l'escola, o en un parc. 
 
Segons el seu homologació ha dos tipus de gronxadors: 
 
- Els gronxadors d'ús privat: són els gronxadors més senzills i més econòmics. Molts tenen els seients de plàstic i cordes, i no estan pensats per tenir molt ús. 
 
- Els gronxadors d'ús comercial o públic són els més forts, tenen els seients de cadenes i de cautxú i estan dissenyats per tenir molt ús, com per exemple per estar en comunitats de propietaris, escoles, hotels o parcs públics. A la nostra web aquest tipus de productes estan marcats amb la lletra C, és a dir, Gronxadors C, Tobogans C, Parcs Infantils C etc 
 
Els gronxadors d'ús privat poden ser metàl·lics o de fusta. Tots són forts però alguns gronxadors de fusta són molt alts pel que són més apropiats perquè els adults (si volen) puguin gronxar. Com més alt sigui l'estructura del gronxador més recorregut té el seient de gronxador pel que és més divertit i és per a una franja d'edat més àmplia. 
 
  Per a les persones que ja tenen una estructura o bé necessiten seients nous, o diferents als que tenen, tenim una secció d'accessoris on venem seients de nadó, anelles, trapezis, ancoratges etc 
 
 
Hem fet alguns articles més on donem informació útil per als nostres clients sobre els gronxadors: 
 
 
Article on s'explica les diferents opcions que tenen els clients per ancorar els gronxadors a terra
 
Article on expliquem com és la fusta dels gronxadors d'ús privat. 
 
Article on expliquem el manteniment que han de tenir els gronxadors. 
 
Article on resolem els dubtes més freqüents que ens fan els clients que volen comprar un gronxador
 
Article on plantegem tota la informació que necessitem per fer un bon pressupost per muntar una zona de jocs amb gronxadors homologats en una comunitat de propietaris, un parc públic, pati d'una escola o la zona infantil d'un hotel o càmping. 
 
 
 
Topludi som especialistes en gronxadors, treballem amb diferents marques i som la botiga amb més varietat.


La riquesa lingüística del català és gran i per això dins del domini lingüístic trobem zones on es fa servir les paraules: engronxar, engronsar, engronxador, engronsador, engronxadora i engronsadora per designar al que alguns li diuen columpi o columpiu (mal dit per barbarisme). A les comarques de Barcelona, la paraula més popular és la de gronxador i per això és la que normalment utilitzem en aquest web.