Cursa de cotxes de pedals de Berg Toys

Actualització post cursa:

Quin gran cap de setmana que hem passat amb els karts de pedals. Centenars de persones van passar pel nostre circuit i grans i petits es van divertir molt. Moltes gràcies a tots els nostres amics que van venir i a tots els amics que hem fet.

Hem penjat unes quantes fotos de l'esdeveniment al nostre àlbum de fotos.

Vegin alguns dels millors moments:

carrera de karts de pedaleskarts de pedales berg toyscarrera de coches de pedales TOPLUDIcoches de pedales de berg toys

Vegin també aquest video que vam fer mentre preparàvem els karts per la cursa:

Invitació als nostres clients a venir a la cursa de karts de pedals de TOPLUDI:

TOPLUDI la teva botiga de jocs d’exterior, actius i gegants et convida a venir a les 24 hores en ciclomotors al circuit de la Vall del Tenes a Lliçà de Munt. El cap de setmana del 4 i 5 de setembre muntarem un circuit de karts de pedals de Berg Toys amb diferents models de karts, uns per als més petits i uns altres per als grans. Aprofita l’ocasió per fer una cursa amb els millors karts de pedals del mercat!

Diumenge dia 5 de 11 a 13 hem organitzat la primera cursa de karts de pedals de la història. Hi haurà diversos torns per infants de diferents edats i per adults.

Dates: 4 i 5 de setembre

Cursa: 5 de setembre d' 11:00 a 13:00 hores

Categories

La cursa consta de 5 categories diferents

*encara per decidir

Premis:

- Primer premi: Per al guanyador de cada categoria regalarem un xec de 50€ per gastar a la botiga i una medalla.

- Segon i tercer premi: regalarem una medalla.

- Repartirem marxandatge.

Com arribar-hi:

Ver mapa más grande

Inscripcions: La inscripció a la cursa de diumenge és gratuïta.

Data límit per inscriure’s-hi: fins el 4 de setembre

Telèfon d’inscripció: 637 476 844

E-mail d’inscripció: info (arroba) jocsalairelliure.cat

Inscriviu-vos a l'esdeveniment fent click aquí

Per conèixer totes les novetats de la cursa i podeu veure les fotos i els vídeos que farem, podeu  connectar-vos als nostres canals socials on penjarem tota la informació:

Si us plau, contacteu amb nosaltres per tal d’inscriure-us a la cursa, així podrem organitzar-la millor. Us hi esperem!