Diferències entre els diferents models de Balanzbike

BERG TOYS té tres models de balanzbike per a persones de 8 a 99 anys. Gràcies al seu seient ajustable la pot conduir persones de diferents edats i alçàries.

Ús privat o ús comercial

Com hauran vist a la nostra pàgina web BERG TOYS té tres models de balanzbike per a persones de 8 a 99 anys. Hi ha dos models que estan pensats per a ús privat, és a dir per a l'ús i gaudi d'una família, aquests models són: Balanzbike Bazzic i la Balanzbike Extenz BF3. El tercer model, la balanzbike Prof. està pensat per a un ús comercial, és a dir, per a empreses d'esdeveniments o de lloguer que fan circuits on nens o adults les utilitzen molt sovint.

 

Les rodes:

Com pot observar a la foto la roda de davant de la balanzbike bazzic no és tan gruixuda com la de la balanzbike prof o la balanzbike extenz BF3.

El para-xocs davanter

Les balanzbike prof. tenen a diferència dels altres models, un para-xocs davanter que és molt útil per protegir tant la roda de davant com la cadena i els pedals del vehicle. També és pràctic perquè permet agafar molt còmodament la part davantera del tricicle per aixecar o moure el vehicle.

El parafang posterior

El parafang posterior dels models d'ús privat són de plàstic vermell, pràctics i amb una forma aerodinàmica. No obstant això per a ús comercial, no són prou forts per resistir un ús intensiu. Els parafangs de la balanzbike prof. són molt més gruixuts i forts que els dels altres models i poden suportar millor els cops.
 

Canvi de marxes

El canvi de marxes és present en el model Balanzbike Extenz BF3, és a dir un model d'ús privat. El canvi de marxes és molt pràctic però no és prou fort per a resistent per resistir un ús continuat en una empresa d'esdeveniments, a la llarga s'acaba trencant. Els altres dos models no el porten.

Seguretat addicional amb reflectors

El model de balanzbike Extenz BF3 té a altres, un reflector vermell en la part posterior del vehicle perquè els cotxes puguin veure la balanzbike si aquesta circula pel carrer. Els altres dos models no el porten.


Resum


comparativas balanzbike berg toys


Actualització 2016


BERG ha deixat de fabricar les Balanzbike però TOPLUDI, que som especialistes en karts i tricicles de pedals tenim una nova gamma de Balanzbike de la marca EXIT TOYS que serveixen per a nens i adults.

Per a nens de 6 a 12 anys d'ús domèstic hi ha els models: Rocker FireRocker Lady

Per a nens de 6 a 12 anys d'ús professional hi ha els models: Tricker Pro 50 BlueTricker Pro 50 Red

Per a nens i adults de 9 a 99 anys d'ús professional hi ha els models: Tricker Pro 100 Black i Tricker Pro 100 Red


Aquestes balanzbike també són molt forts, sobretot les d'ús professional, es poden aconseguir recanvis, tenen una conducció fàcil, segura i estan donant molt bons resultats.