Esports a l’aire lliure

Equipament i accessoris per als esports més populars i no tan populars. Què et sembla una partida d'escacs amb peces de més de mig metre? En aquesta secció trobaràs tot el què necessites per al teu esport preferit, des de futbol o bàsquet als escacs passant per waterpolo o voleyball.

Escacs Gegants

Tenim una gamma d'escacs gegants fets amb diferents materials i mides. Els models que els hi oferim són els més venuts d'Europa. És una manera divertida d'ensenyament per als principiants d'aquest joc tradicional de tècnica i enginy.

Futbol

Secció amb porteries de futbol de tot tipus: porteries de futbol homologades per a escoles, porteries de futbol de jardí, porteries de futbol d'entrenament, porteries de futbol plegables, porteries de futbol transportables etc. A més d'eines per entrenar futbol com ara els rebotadors de diferents mides i materials que serveixen per millorar la passada, la recepció, la parada, el xut i molt més. També tenim camps de street soccer de diferents mides i formats. I tot tipus d'accessoris com pilotes de futbol de diferents formats, xarxes de porteries de futbol i xarxes per posar al fons del camp perquè les pilotes de no vagin lluny.

Bàsquet

En aquesta secció trobaràs cistelles de basquet adequades per a escoles, hotels, càmpings o comunitats de propietaris. No dubtis en contactar amb nosaltres si tens qualsevol pregunta sobre les cistelles de bàsquet o altres productes.

Tennis taula

Taules de tennis homologades per a ús comercial i públic.
Taules de ping pong fabricades amb materials de primera qualitat per estar a l'exterior i molt forts.
Les nostres taules de tennis tenen una relació qualitat-preu excel · lent.
Taules de ping-pong molt recomanades per a comunitats de propietaris, hotels, càmpings, clubs esportius, ajuntaments, etc.
Els nostres preus inclouen IVA i transport a tota la península.

Més Esports

Altres esports com bàdminton, hoquei, xarxes, voleyball, futbol sala, etc...