Garantia productes BergToys


La marca holandesa Berg Toys ofereix productes forts i segurs que duren molts anys.

recambios BergToys coches de pedales y camas elásticas
 Però com tot en aquesta vida es pot trencar. L'important és que els problemes es puguin  solucionar. Hi ha molts fabricants que no pensen en oferir un servei postvenda als seus clients de      manera que quan es trenca alguna cosa, no hi ha possibilitat d'aconseguir recanvis. TOPLUDI ven  productes de bona qualitat, que tenen una bona relació qualitat preu. Si els nostres clients ens  compren volem que els productes els durin com més anys millor. Per això TOPLUDI treballa amb  proveïdors com Berg Toys que ofereix moltes facilitats per resoldre els problemes que puguin sorgir  amb els anys.

 Com tot té un protocol. Per saber quina peça exacta necessita, poden anar al web www.bergtoys.info ,  allà hi trobaran tots els productes de Berg Toys i a cada producte totes pes peces perquè ens puguin  indicar el número de referència de la peça que necessita sense risc d'equivocar-nos.

 Si és un particular o una empresa d'esdeveniments i vol saber si la peça que se li ha trencat entra en  garantia, pot mirar aquest document de garantia de kart de pedales , o al  document de garantia de  camas elásticas  Està detallat per tipus d'utilitat i el tipus de peça.

 Per demanar la peça de recanvi en garantia, Berg Toys ens demana la següent informació:

- Una foto del producte on es vegi clarament la peça trencada o el problema
- La factura de la compra del producte
El número de bastidor del producte, el que es diu “ serie number ”. Si no saben on apareix aquest número pot consultar aquest document d'etiquetes llits elàstics o al document d'etiquetes de kart de pedals. És una etiqueta como las següents fotos:

numero de serie coche de pedales BergToys numero de serie protector de muelles camas elasticas bergtoys numero de serie estructura cama elástica bergtoysNosaltres enviem la informació i en uns dies ens responen i en cas afirmatiu podem afegir el recanvi al següent demanat que fem a Berg Toys.

Han de tenir en compte també les disposicions generals de la garantia dels productes Berg Toys. L' original en anglès ia continuació una traducció:


Disposicions generals de garantia

1. La durada del període de garantia s'indica al manual que s'inclou amb el producte.
2. La garantia només cobreix defectes de material o de construcció pel que fa a aquest producte o les parts del producte.
Les peces subjectes a desgast (per exemple, cadenes i pneumàtics) no estan cobertes per la garantia.
3. La garantia caduca en els següents casos:
• incorrecte ús i / o ús descuidat d'aquest producte i l'ús no d'acord amb la finalitat prevista.
• El producte no ha estat muntat i mantingut d'acord amb el manual d'instruccions.
• Reparacions tècniques del producte que no s'han dut a terme de manera professional.
• Les peces muntades posteriorment no compleixen amb les especificacions tècniques del producte en qüestió o no s'han muntat correctament.
• Defectes com a resultat dels factors climatològics, com la corrosió.
• El producte s'utilitza per empreses d'esdeveniments o lloguer
4. BERG Toys no és explícitament responsable dels danys (parts de) el producte com a resultat de:
• incorrecta posada a punt del mecanisme de conducció, pressió dels pneumàtics incorrecta, ajust incorrecte de roda, cadena etc.
• Les peces, com ara cadenes i pneumàtics, no es canvien regularment.
5. En el període de garantia qualsevol defecte de material o de construcció, es reemplaçarà o es repararà, a voluntat i llibertat de BERG Toys.
6. El propietari del producte només pot fer una reclamació de garantia en un establiment autoritzat per BERG Toys. El client ha de presentar la factura de compra per poder presentar la reclamació.
7. Si la reclamació de garantia ha estat rebutjada, el propietari es farà càrrec de totes les despeses.
8. El certificat de garantia no és transferible a altres persones.