Sector Turístic

TOPLUDI ofereix una extensa gamma de productes adequats per al sector turístic i de la restauració.

La nostra empresa està especialitzada en tota classe de jocs d’exterior i jocs actius: parcs infantils, gronxadors, llits elàstics, jocs d’escacs gegants, cotxes de pedals especialment adequats per a la educació viària i amb la possibilitat de poder-los llogar etc. Tots els jocs que li presentem fomenten l’exercici físic d’una manera segura i saludable. Els nostres productes, tant per a ús públic, privat o comercial estan homologats segons la normativa europea EN1176 i tenen del certificat German TÜV de qualitat i seguretat.

Tots els articles de ús públic per a la seva empresa del sector turístic i restauració els trobarà al nostre menú de Productes de Ús Públic.

Apart que tenim cistelles de bàsquet, porteries de futbol, piscines de boles, tricicles, cotxes de pedals, patinets, jocs de jardí que són també adequats per a les escoles.

Tenim catàlegs de molts dels productes a la seva disposició a la nostre secció de catàlegs, se’ls poden baixar en format pdf. 

Els nostres jocs de jardí i d'escacs gegants són molt adequats per a hotels i per fer servir pels animadors dels clients. Topludi ofereix una gran varietat de jocs de bona qualitat i de diferents preus.

Posar un parc infantil al seu hotel, instal·lar una xarxa de voleibol a un resort prop de la platja, llogar uns karts de pedals als clients del seu càmping o posar un inflable al seu restaurant per tenir entretinguts als nens que venen als banquets, són una manera de donar un valor afegit al seu local i tenir entretinguts a tots els membres de les famílies.

La població està molt conscienciada que s'ha de fer exercici al llarg de tota la vida. Per aquest motiu tenim circuits perquè els joves i els grans puguin exercitar, amb circuits d'educació física, biosaludables, de bicicletes i podem fer-los un projecte de skatepark a mida.

Confiem que els nostres articles siguin del seu interès, quedem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment. Truqueu-nos i els fem un pressupost a mida que s’ajusti a les seves necessitats. Tel. 902 106 630

Preguntes que ens solen fer les escoles o les associacions de mares i pares d’alumnes: 

- El muntatge està inclòs als productes?

Els preus dels productes a la nostra web no inclouen el muntatge. Moltes vegades el personal de manteniment de les seves instal·lacions poden fer el muntatge però de totes maneres, nosaltres disposem de muntadors propis què poden fer muntatges. Si ens diuen quins productes volen i on s’ha de muntar, estarem encantats de fer-los un pressupost amb els productes i el muntatge dels mateixos. 

- És complicat muntar els productes?

Aquesta és una pregunta que es fa difícil respondre, depèn dels productes. Però tots tenen instruccions de muntatge i sempre ens poden trucar, els nostres muntadors poden resoldre’ls les seves preguntes sobre la instal·lació dels parcs.

- El transport està inclòs?

Totes les comandes de més de 90 Euros tenen el transport inclòs. Enviem els productes també a les Balears i Pitiüses sense càrrec en el transport.  Visiti la secció de condicions del transport per a més detalls.

- Quin és el termini d’entrega?

Depèn dels productes, els productes petits els tenim en stock i en pocs dies queden entregats. Els parcs infantils es fan sota comanda i en un termini de 2-4 setmanes queden entregats.

- Com paguem?

Contactin amb nosaltres que els hi farem un pressupost i negociarem la forma de pagament.

- En què es diferencien els parcs infantils d’ús privat amb els d’ús públic?

Els parcs infantils d’ús privat són estructures pensades per a ús domèstic que els han de fer servir els infants d’una família. Les estructures no són tan fortes, les fustes tenen esquerdes, els seients són de corda etc.

Els parcs infantils d’ús públic són en canvi unes estructures pensades per a un ús intensiu, són antivandàliques, si són de fusta, és fusta quadrada amb un tractament diferent a la dels parcs d’ús privat que fa que no tingui estelles ni esquerdes. A més a més els seients dels gronxadors són de cautxú amb cadenes, les rampes dels tobogans són molt més fortes i gruixudes etc.

Els parcs infantils d’ús públic han hagut de passar unes exigències tècniques i de seguretat molt més estrictes que les d’ús privat.

- És necessari posar terra de cautxú?

La normativa diu que el terra dins de la zona de seguretat de cada parc infantil ha de ser tou. Es pot posar abundant sorra o bé posar terra de cautxú. Segons l’alçada de la caiguda del parc infantil el terra de cautxú ha de ser més o menys gruixut.

Hi ha elements que no és necessari cap mena de terra perquè l’alçada és poca.

- Què cal per posar terra de cautxú

El terra de cautxú tant si és amb llosetes com si és amb cautxú continuo s’ha de col·locar sobre un terra dur. Si actualment hi ha sorra, haurien de fer una planxa de formigó de 15 cm de gruix i a sobre es podria posar el cautxú. 

Hi ha productes que serveixen per donar un valor afegit a les instal·lacions que ofereixen els restaurants, Hotels i càmpings als seus clients.

- Puc guanyar diners amb els productes de Topludi pel sector turístic i de la restauració? 
 
Un restaurant familiar ha de tenir un parc infanti, igual que un hotel per passar les vacances o un càmping. És la manera de tenir els nens entretinguts mentre els pares gaudeixen de l’estada.  Els inflables són un producte molt popular entre els restaurants que ofereixen banquets de comunions, batejos o casaments ja que venen moltes famílies amb nens. Un hotel a la platja tan si té persones de la tercera edat com famílies, si instal·la un circuit biosaludable atraurà a més públic i és una forma de diferenciar-se de la competència.
Hi ha productes que a més de ser divertits pels clients, poden ser una font de finançament més de l’empresa, com ara els futbolins i els billars amb moneder que necessiten poc manteniment i es paguen sols amb les monedes que tiren els clients. Els karts de pedals i els llits elàstics de Berg Toys tenen molt èxit entre els càmpings de tot Europa. A la secció de catàlegs poden baixar el pla de negoci de Berg Toysi el catàleg per professionals de Berg Toys, on veuran exemple de negocis que funcionen molt bé amb aquests productes. El lloguer d’aquests productes és una bona manera de tenir ingressos extres.

- Quins són els karts de pedals adequats per al sector turístic?
 
Els karts de pedals de Berg Toys són els més forts del mercat, però hi ha alguns que han estat dissenyats, especialment, per a empreses de lloguer, esdeveniments, educació viària i càmpings, d’altres són per a ús domèstic. Al catàleg per a professionals de Berg Toys o al pla de negocis trobarà tots els models adequats. Els cotxes de pedales adequats per a ús professional, tenen les rodes més gruixudes i fortes, el xassís reforçat, no tenen canvi de marxes i el parafang són més forts. A informació addicional podrà llegir un article sobre les diferents versions de la balanzbike que és un exemple bastant il·lustratiu de les diferències que hi ha entre els models pensats per a ús domèstic i els que són per a ús professional.

- Quins són els llits elàstics adequats per al sector turístic?
 
Berg Toys té el model de llit elàstic Elite, que ha estat dissenyat per a ús professional. Aquest llit elàstic està disponible en dos diàmetres diferents, 330 i 430 cm i és molt recomanable que es posi amb xarxa de protecció. Els llits elàstics Berg Elite tenen el protector de molles molt gruixut i resistent, les molles són goldspring, amb un disseny que fa que el salt sigui suau i la estructura del llit elàstic està galvanitzada i és molt gruixuda.

- Em duraran aquests productes?
 
Els productes per a ús comercial o públic, com ara els parcs infantils, billars, futbolins, circuits biosaludables, karts de pedales o llits elàstics tenim recanvis o podem aconseguir recanvis d’aquests productes en cas que es trenqui alguna peça. D’aquesta manera poden reparar el producte i que aquests els hi duri molts més anys.

Casos d'èxit

Al nostre blog hem explicat casos d'empreses del sector turístic que han fet servir els nostres productes per atraure clients i fer negoci. A continuació els hi enganxo els enllaços:

Càmping i hotels
Pistes d'esquí
Restaurant
Cases de turisme rural
Granges amb laberints de blat de moro
Punts de lloguer de karts a la platja o a un parc
Lloguer de karts de pedals