Jocs d'exterior per comunitats
Idiomes: es
|
ca
|
pt
Enviament gratuït
Despeses d'enviament GRATIS a partir de 90€.
Pagament segur
Total garantia i confiança a les seves compres
També
935 739 505 · 911 591 533
902 106 630 · 637 476 844
Socialmedia:
Blog de topludi:

Comunitats de propietaris

TOPLUDI ofereix productes adequats per a comunitats de propietaris.

 La nostra empresa està especialitzada en tota classe de jocs d’exterior i jocs actius: parcs infantils, gronxadors, llits elàstics, etc.

Les comunitats de propietaris han de posar productes d’ús comercial o públic, ja que les homologacions que tenen els productes d’ús privat són pel jardí d’una casa particular d’una sola família. Els fabricants de productes d’ús privat, no donen garantia dels seus productes si es posen en comunitats.

El convidem a que visiti les seccions del nostre web marcades amb la lletra C, que engloba els productes que estan homologats per ús comercial o públic i que per tant són els adequats per a les escoles. Les seccions són:


Parcs Infantils C1

Parcs Infantils C2
Accessoris Parcs C
Projectes Parcs Infantils C
Gronxadors C
Tobogans C
Balancins C
Centres d’Activitats C
Casetes C
Bancs i Taules C
Aparcabicicletes C
Fonts C
Jardineres C
Papereres C
Sòls i Tanques C
Taules de Tennis C
Porteries de futbol
Cistelles de bàsquet

Tenim catàlegs de molts dels productes a la seva disposició a la nostre  secció de catàlegs, se’ls poden baixar en format pdf.

A tenir en compte:

 

S’ha de tenir en compte al triar els productes, sobretot si són parcs infantils, balancins, gronxadors o tobogans, les distàncies de seguretat dels productes. Les comunitats de propietaris no solen tenir molt espai, així que la mida de la zona de jocs és una dada molt important per poder triar els productes. A cada fitxa de cada producte hi surten les mides dels jocs i la seva zona de seguretat. Si volen que els hi fem uns pressupostos serà una de les coses que els hi demanarem.

 

Si volen instal·lar els jocs en un àtic o en un pati que a sota hi ha habitatges o un pàrking és molt important que es digui abans de fer els pressupostos. Els parcs infantils, tobogans, balancins o gronxadors s’han d’ancorar a terra. Tenen dos tipus d’ancoratges, uns per enterrar a terra, i els altres perquè es cargoli al formigó. Si volen posar un parc infantil en un àtic o a sobre d’un pàrking, han de preguntar quina és la distància que tenen des de la superfície fins arribar a la tela asfàltica. Si no es té en consideració això, hi ha risc que apareguin amb el temps humitats a sota, ja que amb els cargols podria ser que es foradés la tela asfàltica. Hi ha solucions i alternatives però s’ha d’estudiar en cada cas què s’ha de fer.

 

 parc infantil en una comunitat de propietaris parque infantil en una comunidad de vecinos


Les comunitats de propietaris ens solen fer les següents preguntes:

 

-         El muntatge està inclòs als productes?


Els preus dels productes a la nostra web no inclouen el muntatge. Moltes vegades les comunitats acorden amb el personal de manteniment de la comunitat que realitzin el muntatge. De totes maneres, nosaltres disposem de muntadors propis què poden fer muntatges. Si ens diuen quins productes volen i on s’ha de muntar, estarem encantats de fer-los un pressupost amb els productes i el muntatge dels mateixos. 


-
         És complicat muntar els productes?

        Aquesta és una pregunta que es fa difícil respondre, depèn dels productes, però tots tenen instruccions de muntatge i sempre ens poden trucar, els nostres muntadors poden resoldre’ls les seves preguntes sobre la instal·lació dels parcs.


-
         El transport està inclòs?


Totes les comandes de més de 90 Euros tenen el transport inclòs. Enviem els productes també a les Balears i Pitiüses sense càrrec en el transport.  Visiti la secció de condicions del transport per a més detalls. Recordi que la recepció de la mercaderia ha de ser a càrrec seu. El transport està inclòs fins a la porta de la seva comunitat, vostès han de traslladar els productes fins on s’hagin de guardar.

               -
         Quin és el termini d’entrega?


Depèn dels productes, els productes petits els tenim en stock i en pocs dies queden entregats. Els parcs infantils es fan sota comanda i en un termini de 2-4 setmanes queden entregats.  


-
         Com paguem?


La forma habitual de pagament, quan hi ha muntatge és del 50% per anticipat i l’altre 50% quan els muntadors hagin fet el muntatge.


-
         En què es diferencien els parcs infantils d’ús privat amb els d’ús públic?


Els parcs infantils d’ús privat són estructures pensades per a ús domèstic que els han de fer servir els infants d’una família. Les estructures no són tan fortes, les fustes tenen esquerdes, els seients són de corda etc.

Els parcs infantils d’ús públic són en canvi unes estructures pensades per a un ús intensiu, són antivandàliques, si són de fusta, és fusta quadrada amb un tractament diferent a la dels parcs d’ús privat que fa que no tingui estelles ni esquerdes. A més a més els seients dels gronxadors són de cautxú amb cadenes, les rampes dels tobogans són molt més fortes i gruixudes etc.

Els parcs infantils d’ús públic han hagut de passar unes exigències tècniques i de seguretat molt més estrictes que les d’ús privat.


-
         És necessari posar terra de cautxú?


La normativa diu que el terra dins de la zona de seguretat de cada parc infantil ha de ser tou. Es pot posar abundant sorra, gespa o bé posar terra de cautxú. Segons l’alçada de la caiguda del parc infantil el terra de cautxú ha de ser més o menys gruixut.

Hi ha elements que no és necessari cap mena de terra perquè l’alçada és poca.


-
         Què cal per posar terra de cautxú


El terra de cautxú tant si és amb llosetes com si és amb cautxú continuo s’ha de col·locar sobre un terra dur. Si actualment hi ha sorra, haurien de fer una planxa de formigó de 15 cm de gruix i a sobre es podria posar el cautxú.


Recomanació final:


TOPLUDI és una empresa que fa anys que venem a comunitats de propietaris i venem productes de fabricants europeus que fa dècades que es dediquen a la fabricació de jocs d’exterior i actius. La nostra experiència acumulada i la dels nostres fabricants és que les comunitats de propietaris moltes vegades volen comprar parcs infantils d’ús privat. No tenen en compte que no és el mateix la seva comunitat que el jardí d’una casa particular. La nostra recomanació és que més val que comprin poques coses fortes d’ús comercial o públic que moltes d’ús privat. Els productes d’ús comercial o públic, els hi duraran molts més anys, són més forts i tenen garantia per a comunitats de propietaris.

Tampoc hi ha tanta diferència de preu, ja que tenim coses d’ús públic amb la millor relació qualitat preu del mercat.

Contacti amb nosaltres i els hi farem un pressupost sense compromís perquè pugui presentar a la propera reunió de veïns.


Totes les preguntes que els hi hem de fer per tal de realitzar el pressupost de la zona infantil més adequada per a la seva comunitat de propietaris, les trobarà en aquesta secció de gronxadors homologats.


Vol rebre informació de les nostres ofertes i novetats?Subscriu-te al
nostre newsletter
Devolució en 30 dies
Devolució en 30 dies
Pagament segur
Pagament segur
Satisfet o reemborsament
Satisfet o reemborsament
Pressupostos a mida
Pressupostos a mida
TOPLUDI SL • CIF: B64606619 • Pol. Ind. Montguit • Carrer Tona núm 14 08480 • L'Ametlla del Vallès (Barcelona) •Telf.: 902 106 630