Comunitats de propietaris

TOPLUDI ofereix productes adequats per a comunitats de propietaris.

La nostra empresa està especialitzada en tota classe de jocs d’exterior i jocs actius: parcs infantils, gronxadors, llits elàstics, etc. Les comunitats de propietaris han de posar productes d’ús comercial o públic, ja que les homologacions que tenen els productes d’ús privat són per jardí o pati d’una casa particular. Els fabricants de productes d’ús privat no donen garantia dels seus productes si s’instalen en comunitats. 

Tots els articles de ús públic per a la seva comunitat de veïns els trobarà al nostre menú de Productes de Ús Públic.

Tenim catàlegs de molts dels productes a la seva disposició a la nostre secció de catàlegs, se’ls poden baixar en format PDF. 

A tenir en compte:
 
S’ha de tenir en compte al triar els productes, sobretot si són parcs infantils, balancins, gronxadors o tobogans, les distàncies de seguretat dels productes. Les comunitats de propietaris no acostumen a tenir molt espai, així que la mida de la zona de jocs és una dada molt important per poder triar els productes. A cada fitxa de cada producte hi surten les mides dels jocs i la seva zona de seguretat. Si volen que els hi fem uns pressupostos serà una de les coses que els hi demanarem.
 
Si volen instal•lar els jocs en un àtic o en un pati que a sota hi ha habitatges o un pàrking és molt important que es digui abans de fer els pressupostos. Els parcs infantils, tobogans, balancins o gronxadors s’han d’ancorar a terra. Tenen dos tipus d’ancoratges: uns per enterrar a terra i els altres perquè es cargoli al formigó. Si volen posar un parc infantil en un àtic o a sobre d’un pàrking, han de preguntar quina és la distància que tenen des de la superfície fins arribar a la tela asfàltica. Si no es té en consideració això, hi ha risc que amb el temps apareguin humitats a sota, ja que amb els cargols podria ser que es foradés la tela asfàltica. Hi ha solucions i alternatives però s’ha d’estudiar en cada cas què s’ha de fer.  
Les comunitats de propietaris ens solen fer les següents preguntes:
 
- El muntatge està inclòs als productes?

Els preus dels productes a la nostra web no inclouen el muntatge. Moltes vegades les comunitats acorden amb el personal de manteniment de la comunitat que realitzin el muntatge. De totes maneres nosaltres disposem de muntadors propis què poden fer muntatges. Si ens diuen quins productes volen i on s’ha de muntar, estarem encantats de fer-los un pressupost amb els productes i el muntatge dels mateixos. 

- És complicat muntar els productes?

Aquesta és una pregunta que es fa difícil respondre, depèn dels productes. Però tots tenen instruccions de muntatge i sempre ens poden trucar, els nostres muntadors  poden resoldre’ls les seves preguntes sobre la instal•lació dels parcs.

- El transport està inclòs?

Totes les comandes amb import superior a 90€ tenen el transport inclòs. Enviem els productes també a les Balears i Pitiüses sense càrrec en el transport. Visiti la secció de condicions del transport per a més detalls. Recordi que la recepció de la mercaderia ha de ser a càrrec seu. El transport està inclòs fins a la porta de la seva comunitat, vostès han de traslladar els productes fins on s’hagin de guardar. 

- Quin és el termini d’entrega?

Depèn dels productes, els productes petits els tenim en stock i en pocs dies queden entregats. Els parcs infantils es fan sota comanda i en un termini de 2-4 setmanes queden entregats.  

- Com paguem?

Per confirmar la comanda ha de quedar abonat l’import total dels jocs. En cas de contractar el muntatge, el preu del muntatge pot quedar abonat per anticipat juntament amb la resta de jocs o bé el mateix dia del muntatge en efectiu o amb taló. En aquest cas l’equip de muntatge serà qui cobri el muntatge i els hi entregui la factura.

- En què es diferencien els parcs infantils d’ús privat amb els d’ús públic?

Els parcs infantils d’ús privat són estructures pensades per a ús domèstic que els han de fer servir els infants d’una família. Les estructures no són tan fortes, les fustes tenen esquerdes, els seients són de corda etc.
Els parcs infantils d’ús públic són en canvi unes estructures pensades per a un ús intensiu, són antivandàliques, si són de fusta, és fusta quadrada amb un tractament diferent a la dels parcs d’ús privat que fa que no tingui estelles ni esquerdes. A més a més els seients dels gronxadors són de cautxú amb cadenes, les rampes dels tobogans són molt més fortes i gruixudes etc.
Els parcs infantils d’ús públic han hagut de passar unes exigències tècniques i de seguretat molt més estrictes que les d’ús privat.

- És necessari posar terra de cautxú?

La normativa diu que el terra dins de la zona de seguretat de cada parc infantil ha de ser tou. Es pot posar abundant sorra, gespa o bé posar terra de cautxú. Segons l’alçada de la caiguda del parc infantil el terra de cautxú ha de ser més o menys gruixut.
Hi ha elements que no és necessari cap mena de terra perquè l’alçada és poca.

- Què cal per posar terra de cautxú

El terra de cautxú tant si és amb llosetes com si és amb cautxú continuo s’ha de col•locar sobre un terra dur. Si actualment hi ha sorra, haurien de fer una planxa de formigó de 15 cm de gruix i a sobre es podria posar el cautxú.

Recomanació final:

TOPLUDI és una empresa que fa anys que venem a comunitats de propietaris i venem productes de fabricants europeus que fa dècades que es dediquen a la fabricació de jocs d’exterior i actius. La nostra experiència acumulada i la dels nostres fabricants és que les comunitats de propietaris moltes vegades volen comprar parcs infantils d’ús privat. No tenen en compte que no és el mateix la seva comunitat que el jardí d’una casa particular. La nostra recomanació és que més val que comprin poques coses fortes d’ús comercial o públic que moltes d’ús privat. Els productes d’ús comercial o públic, els hi duraran molts més anys, són més forts i tenen garantia per a comunitats de propietaris.
Tampoc hi ha tanta diferència de preu, ja que tenim coses d’ús públic amb la millor relació qualitat preu del mercat.

Contacti amb nosaltres i els hi farem un pressupost sense compromís perquè pugui presentar a la propera reunió de veïns.