Levels Game

Joc LEVELS GAME per a llits elàstics BERG


El nou joc LEVELS GAME de BERG està disponible en els llits elàstics amb lona de 430cm de diàmetre i només en lones rodones (no disponible en versions GRAND i ULTIM). La lona de salt dels llits elàstics que incorporen el joc LEVELS GAME està dissenyada amb la tecnologia AIRFLOW per a assegurar un salt més alt.El joc LEVELS GAME de BERG permet jugar seguint les instruccions (en 6 idiomes) o bé deixar que els nens improvitzin i es facin els jocs a la seva mida. LEVELS GAME ofereix 3 jocs diferents dins la mateixa lona, tots ells recomanats per a nens i nenes d’entre 6 i 10 anys:

·         BALANCE GAME

·         SUM JUMP GAME

·         MEMORY GAME


Tots ells són jocs d’estimulació cognitiva i física dissenyats conjuntament amb professors d’educació primària, de manera que els nens podran jugar-hi d’una forma participativa, dinàmica i fent activitat física. Tots els tres jocs que ofereix BERG amb la nova lona LEVELS GAME estan pensats perquè hi puguin participar més d’un jugador a la vegada, respectant sempre la normativa de BERG que indica que només una persona pot saltar a la vegada dins d’un llit elàstic. LEVELS GAME està pensat perquè mentre un nen o nena salti dins del llit elàstic, els altres participin del joc des de fora.

En tots els tres jocs de LEVELS GAME el jugador que salti haurà de començar saltant des del centre de la lona, i haurà de tornar al centre de la lona sempre després de cada salt. El jugador que salti perdrà el seu torn quan falli un dels salts, quan no torni al centre de la lona entre salt i salt  o quan acabi el nivell que estigui jugant (en aquest cas tindria el nivell superat).

En tots els tres jocs de la lona LEVELS GAME de BERG hauràs de fer servir els daus que inclou el llit elàstic. Són 3 daus de 6.6 cm (funda per guardar-los inclosa) amb diferents indicadors:

El DAU 1 indica color.
El DAU 2 indica número.
El DAU 3 indica estil de salt.


La lona de salt dels llits elàstics LEVELS GAME incorpora també dissenys que van relacionats amb aquests daus. A la lona LEVELS GAME hi trobareu estampada la numeració de l’1 al 6 en diferents colors. Cada color està relacionat amb el número en qüestió.D’aquesta manera, seguint les imatges estampades a la lona LEVELS GAME, i seguint les indicacions dels daus, ja esteu a punt per jugar als tres jocs de LEVELS GAME:

JOC 1: BALANCE GAME:

Amb aquets joc, pensat per als jugadors més petits (a partir de 6 anys), treballarem la psicomotricitat i l’equilibri. Està estudiat que amb 6 anys, els nens i les nenes comencen a desenvolupar el sentit de l’equilibri, i les activitats que hauran de fer amb el BALANCE GAME els ajudaran.

El joc BALANCE GAME consta de tres nivells de dificultat:

NIVELL 1: El mateix jugador (o els jugadors que no estiguin dins el llit elàstic si juguen més d’un nen o nena) haurà de llençar el DAU 1 que indica els colors. A continuació llençarà el DAU 2, indicador de números. Així, el jugador que salti, haurà de saltar al color que hagi sortit, i repetir el salt tantes vegades com indiqui el número del DAU 2 (tornant SEMPRE al centre del llit elàstic entre salt i salt).
NIVELL 2: Llençarem el DAU dels colors i el DAU dels números i també el DAU 3, indicador de l’estil del salt. Ara, el saltador haurà de saltar sobre el color corresponent tantes vegades com toqui i amb l’estil de salt que indiqui el DAU 3.
NIVELL 3: El mateix procés que el NIVELL 2 però afegint que el DAU 2, el dels números, el llençarem dos cops. La primera vegada ens indicarà quantes vegades hem de repetir el salt. La segona vegada ens indicarà  el número on ha de saltar. Si aquest número no correspon al color del DAU 1, haurà de repetir la sèrie saltant primer sobre el color i després sobre el número.

JOC 2: SUM JUMP GAME:

Amb aquest joc, pensat per a nens i nenes una mica mes grans, busquem estimular-los en el seu aprenentatge dels números a través de sumes bàsiques, i sempre mitjançant l’exercici físic.

El joc SUM JUMP GAME consta de 3 nivells de dificultat:

NIVELL 1: El jugador tira el DAU 2 (indicador de números). El número que surti serà el resultat de una suma. El jugador que estigui saltant dins la lona haurà de pensar quins números dels que hi ha estampats a la lona pot fer servir perquè, sumats, arribin al resultat que el DAU li ha indicat. I haurà de saltar sobre aquests números (entre salt i salt SEMPRE haurà de tornar al centre del llit elàstic).
NIVELL 2: El jugador tirarà el DAU 1 (indicador de color) i el DAU 2 (indicador de número). La mecànica serà la mateixa que en el nivell 1, però afegint que el DAU 1 li indicarà un color, que dins el llit elàstic correspon a un número. Aquest número l’haurà de fer servir en la suma per arribar al resultat que li indiqui el DAU 2.
NIVELL 3: Apliquem la mateixa mecànica que el NIVELL 1 però llençant el DAU dels números dos cops. Aquests dos números formaran a la vegada un número de dos dígits. D’aquesta manera el jugador que salti necessitarà més números per completar la suma i, per tant, haurà de fer mes salts.

JOC 3: MEMORY GAME:

El tercer joc que ens proposa BERG amb la nova xarxa LEVELS GAME està pensat per als nens i nenes que vulguin demostrar quanta memòria tenen! Amb els 3 daus del joc hauran de construir diferents series de salts segons el nivell. Després hauran de reproduir aquestes seqüències de salts dins el llit elàstic.

El joc MEMORY GAME consta de 3 nivells de dificultat:

NIVELL 1: El jugador haurà de llençar els 3 daus: color, número i estil del salt. Després, el jugador que estigui dins el llit elàstic, haurà de reproduir la seqüència, saltant al color primer i al número després, amb l’estil de salt que correspongui (entre salt i salt SEMPRE haurà de tornar al centre del llit elàstic).
NIVELL 2: Fem servir el mateix sistema que el NIVELL 1 però tirem els tres daus dues vegades, de manera que creem dues series de salts diferents. Les haurà de memoritzar totes dues i després reproduir-les al llit elàstic.
NIVELL 3: Sense oblidar-nos de les dues sèries dels NIVELL 2, tirem una tercera vegada els daus, aquesta vegada tots tres de cop. La sèrie que surti com a resultat l’hauràs de reproduir després de les dues sèries del nivell dos. Ara, doncs, hauràs de fer tres seqüències de salts, i cada vegada més ràpid, fins que ja no puguis més!

Amb aquests tres jocs però, hi ha lloc per alguna excepció. I és que els DAUS del joc LEVELS GAME de BERG amaguen alguna sorpresa. Més enllà dels colors, números o estil de salt, pot ser que en alguna tirada els daus ens mostrin altres símbols:Amb aquest indicador, el dau t’indica que tornis a tirar o bé, en el cas del JOC 3, que en comptes de saltar en un número o color, saltis al mig del llit elàstic.Amb aquest indicador, el dau et deixa ser creatiu i, per tant, substituir el color o el número que t’havia d’haver sortit per el que tu triïs, o bé que saltis amb l’estil que més t’agradi.Amb aquest indicador, el dau et demana que facis una suma (la que tu vulguis) al llit elàstic, saltant a cada número i al número que sigui el resultat (tornant al centre entre salt i salt).