El joc dels llits elàstics BERG Tatto

El joc de saltar en un llit elàstic TATTO és sa i divertit. A continuació us explicarem en què consisteix.

Què necessiteu?

Un llit elàstic BERG amb la lona elàstica del joc TATTO. Els models que tenen aquest joc són:
El llit elàstic BERG Elite + 430 Tatto
El llit elàstic BERG Favorit InGround 430 Tatto
El llit elàstic BERG Champion InGround 430 Tatto
El llit elàstic BERG Elite + Inground 430 Tatto
El joc per als trampolins BERG Tatto és apropiat per a nens i nenes de més de 6 anys i per jugar de 2 a 10 jugadors.

lona elàstica berg tatto


En què consisteix el joc de saltar en un llit elàstic Tatto?

La lona elàstica d'aquests llits està pintada amb unes icones de colors que representen els moviments i els salts que s'han de fer en el llit elàstic. Enmig del llit elàstic podeu fer el salt que vulgueu. També podeu canviar les regles i dir quin tipus de salt pertany a cada símbol per fer-lo més fàcil o difícil. Al costat de cada símbol hi ha un número per facilitar el reconeixement d'aquest.

saltar llits elàstics BERG Tatto 1

1- Caure en els teus genolls mirant cap al centre del llit elàstic. Saltar un parell de vegades per guanyar alçada i aterrar en els teus genolls. Qui està realitzant el millor salt? Pots aterrar dues vegades seguides en els teus genolls i encara fer salts alts?

saltar boti boti berg tatto 2

2- Caure en els teus peus mirant cap al centre del llit elàstic. Aquest cop salta d'una manera diferent. Salta tan bé com puguis i aterra a la icona dels peus. Si vols fer-ho més difícil, en saltar fes un gir en el salt. Has pogut caure just a sobre de la icona dels peus?

saltar saltador elàstic berg tatto 3

3- Aterrant amb el cul. Salta tan bé com pots i cau al llit elàstic amb el cul. Notaràs que saltes cap amunt una altra vegada. Quantes vegades pots fer-ho seguides? Ets capaç d'aterrar amb el teu cul i després amb els teus peus i després de genolls?

saltar boti boti berg tatto 4

4- Salt amb les mans i els peus. Ets prou flexible per aterrar amb les mans i els peus a la lona de salt? Prova-ho

jugar saltar cameres elastiques berg tatto 5

5- Salta i aterra amb els teus peus en direcció a la xarxa de protecció. Posa't en peu amb la cara mirant cap a la vora del llit elàstic i salta tan bé com puguis per després aterrar en ambdós peus. Pots moure els peus perquè et toquin el cul durant el salt? Saltaràs encara millor d'aquesta manera

botar llit elàstic boti-boti berg Tatto 6

6- Aterra d'esquena. Salta tant com puguis i després aterra amb la teva esquena amb els teus braços estesos el més possible. Pots tornar a aixecar-te amb els peus després d'haver aterrat d'esquena?

Regles del joc de saltar BERG Tatto

En el joc podeu decidir entre tots com voleu jugar al joc de saltar Tatto però per ajudar-vos us donem unes regles:
1- Els jugadors heu saltar per torns. L'objectiu del joc és saltar el major temps possible. La persona que salta més temps guanya.
2- Quan és el torn de saltar, els amics heu de dir quin salt fer. Si dieu que ha de saltar sobre els seus genolls, ha d'anar a la icona el més ràpidament possible i saltar com està indicat en aquesta icona. Si el salt és incorrecte o triga massa, queda eliminat i és el torn del següent.
3- Entre els salts que siguin ordenats pels teus amics, el primer salt ha de ser al mig del llit elàstic. Però només podeu saltar 5 vegades en el mig abans de passar al següent icona.

Al següent vídeo podeu veure uns nens jugant al joc Tatto per trampolins elàstics. Que bé que s'ho estan passant.