Jocs d’exterior

Amb tots els productes d'aquesta categoria podràs omplir els espais públics del teu negoci, comunitat de veïns, centre educatiu o espai d'oci amb propostes diferents als clàssics parcs infantils. Aposta per un sorral per als més petits de l'escola, o per un castell inflable al teu restaurant o per una tirolina al teu hotel!

Llits elàstics

Estàs organitzant un esdeveniment? Vols muntar el teu negoci d'un centre de llits elàstics? Ets un club esportiu o una empresa que vol instal·lar llits elàstics per als seus clients? Aquests llits elàstics són els que cumpleixen la normativa de ús públic i estan homologades com a tal. Compten amb un servei postventa molt bo i amb una garantia apropiada per l'ús que se'n farà.

Jocs a l'aire lliure

Jocs de jardí per a grans espais. Jocs de gran format per a que petits i no tan petits disfrutin d'espais oberts i a l'aire lliure. Aquests jocs estan homologats per a ús públic i cumpleixen la normativa. Per tan són ideals per a escoles, empreses del sector turisme o empreses d'esdeveniments.

Casetes

Aquest grup de casetes estàn homologades per a ús comercial i públic (EN1176). Són productes apropiats per a hotels, càmpings, llocs turístics, restaurants, escoles, ajuntaments, etc.
Aquests models també són molt aconsellables per a comunitats de propietaris. 

Els recordem que els nostres preus inclouen l´IVA i el transport.

Sorrals i més

Als més petits (i no tan petits) els encanta jugar en un sorral, es poden fer múltiples activitats: fer castells, fer carreteres, afegir aigua a la sorra, el tacte de la sorra, fer un bon clot… 
En aquesta secció de sorrals, trobaran molts sorrals de diferents formes i grandàries perquè els nens puguin passar grans moments jugant amb la sorra. 
La fusta dels sorrals, com en tots els productes d'exterior, està tractada perquè resisteixi el sol i la pluja. L'única cosa que no s'inclou és la sorra, que és molt fàcil de trobar en qualsevol botiga de la construcció. 
Els sorrals vénen amb instruccions perquè els muntin sense problemes a casa.

Tirolines

La tirolina consisteix en una politja suspesa per un cable amb inclinació. Les tirolines estan dissenyades per ser impulsades per la gravetat i es pugui lliscar des de la part de dalt fins a la part de baix amb un cable.

La tirolina també se la coneix amb el nom de canopi. El nom de tirolina prové de la regió del Tirol, als Alps d’Àustria i Itàlia , curiosament allà l’anomenen Seilrutsche.

En aquesta secció trobaran les tirolines homologades per a ús comercial o públic per a hotels, campings, escoles, parcs públics, restaurants , clubs esportius etc. 

Rocòdroms

Rocòdroms d'escalada per grimpar amb peus i mans. Rocòdroms amb preses de diferents mides i colors.

Grimpadors

Aquest grup de grimpadors estàn homologats per a ús comercial i públic (EN1176). Apropiats per a hotels, càmpings, llocs turístics, restaurants, escoles, ajuntaments, etc.
Aquests models també són molt aconsellables per a comunitats de propietaris. 

Els recordem que els nostres preus inclouen l´IVA i el transport.

Inflables

Magnífics inflables ideals per a la diversió dels nens!
Fabricats amb materials de primera qualitat, molt resistents
Productes amb una excel·lent qualitat preu 

Tots els models estàn homologats per a ús comercial i públic (EN1176-1)