Informació addicional sobre les molles Goldspring

La fabricació de molles per a llits elàstics és un procés molt especial. La combinació de l'experiència en el mercat i diferents estudis han donat lloc al desenvolupament i la producció de la molla " Goldspring". A més de dotar-lo d'una forma cònica, les espirals de la molla "Goldspring", estan pressionades una contra l'altra. Amb això s'aconsegueix una acumulació gradual de l'energia durant els salts. Les forces exercides sobre l'organisme són comparativament menors. Les molles Goldspring de BERG permeten saltar més alt, més fàcilment i de forma més còmoda.

Goldspring +
BERG ha desenvolupat les molles especials per a tots els trampolins: la Goldspring +. Aquests molles són tan flexibles que tant els nens com els adults poden saltar amb seguretat i suavitat en el llit elàstic. Estan fetes dels millors materials Una llarga vida de servei està garantit.

No s'oxida!
Trampolins solen quedar fora de tot l'any. Les peces d'acer tenen prou de suportar. Les peces d'acer dels trampolins Berg, incloent les molles, són a prova d'oxidació i per tant tindrà una durada d'anys.

Mira el disseny
Les molles Goldspring + es veuen molt bonics i robusts. No només fan la seva llit elàstic BERG extremadament segura, també es queden boniques.

Perfecte per a nens i adults!
Les molles Goldspring + estan preparats perquè saltin nen però també adults. Els nens pesen poc i els molls han de ser prou flexibles perquè no sigui molt cansat saltar al llit elàstic. Però per assegurar-se que també poden saltar els adults, estan fabricats de filferro gruixut perquè aguanti molt de pes. Sabies que una sola molla pot suportar 50 kg?


Pot comprar les molles Goldspring a la nostre secció de recanvis de llits elàstics.

El sistema Twinspring millora encara més el salt

Els llits Champion i Berg Elite + tenen unes molles Goldspring+ col·locades de dues en dues en forma de V, és el sistema innovador de BERG twinspring.
Les molles per a llits elàstics twinspring de la marca BERG són els millors del mercat. Els llits elàstics BERG que vénen amb les molles twinspring tenen un bon salt en tota la zona de salt, fins i tot en els extrems. Les molles twinspring són més llargues de l'habitual, amb més bobines que les fan més flexibles i segures i que tenen com a resultat una millora en el comfort del saltador. Degut a la manera com estan instal·lades de dues en dues en forma de V,  amplien l'àrea de salt perfecte en un llit elàstic.

molles twingold spring pels llits elàstics BERG

Les molles twinspring a més de donar el millor salt en els llits elàstics són molt segures, i encara que algun nen posi les mans sobre elles en ple ús no es pessigaran. 

Els llits elàstics BERG que tenen les molles Goldspring + col·locats en forma de V, el sistema twinspring són les Champion, EazyFit, Grand Champion i Elite +, tant en els models elevats com els enterrats (BERG InGround). 
En aquests models de boti boti també tenen la lona de saltar AIRFLOW amb un disseny innovador que deixen passar l'aire un 50% més que les lones tradicionals de salt, aquest flux d'aire permet un millor rebot.