Novetats

Aquestes son les nostres novetats:

- Tenim nous llits elàstics per enfonsar de la marca BERG TOYS, així com noves versions dels llits elàstics rodons amb xarxa de la marca MASGAMES

- Tenim nous models de cotxes de pedals, nous dissenys, nous colors per a nens i adults.

- Les taules de ping-pong Adidas, d'interior i d'exterior. Unes taules de tennis d'ús domèstic, forts i de qualitat, amb les mesures reglamentàries i un excel · lent disseny.

- Vitrines i panells d'informació exterior per a escoles, hotels, ajuntaments, restaurants i càmpings. Unes vitrines molt forts, amb diferents dissenys i mides.

- Els jocs de jardí de Buiten Speel per jugar en família. Uns jocs d'exterior molt divertits i originals.

- Billars, futbolins i taules d'aire tant per a empreses com per a famílies.

- Parcs infantils, gronxadors, tobogans i balancins d'ús privat i d'ús públic. Els millors dissenys, les millors marques i sempre molt segurs.

A TOPLUDI tenim dues gammes de productes els d'ús privat, que són els jocs pensats per a l'ús i gaudi per a nens al jardí d'una casa particular i els d'ús comercial o públic que són els jocs pensats per a ús intensiu com poden ser empreses d'esdeveniments, comunitats de propietaris, escoles, hotels, càmpings etc.

Les novetats així com la majoria de productes de la nostra web els tenim dividits pel tipus d'ús perquè els nostres clients trobin els productes més adequats a les seves necessitats.

I, si volen saber més, no dubteu en contactar amb nosaltres, els assessorarem i ajudarem amb molt de gust.

Salutacions cordials de tot l'equip de Jocs a l'aire lliure, TOPLUDI S.L.

 

Novedats de ús  Públic

 

Novetats de ús Privat