QUICKPLAY

Juga saludable,  juga feliç

La missió de QuickPlay és fer els millors productes esportius perquè els jugadors de diferents nivells , puguin rendir al màxim . Per QuickPlay l'esport és tot sobre prendre part . L'esport uneix a la gent , manté en forma , promou una vida saludable mentre es diverteixen . La missió de QuickPlay és ajudar a les persones a portar una vida feliç i saludable.

porteries de futbol traslladables quickplay sports

QuickPlay va néixer pensant que l'equipament esportiu podia ser millor . Així que amb una combinació de disseny creatiu i usabilitat , van fer de QuickPlay un fabricant líder . QuickPlay creu en els detalls i posen tot el seu esforç en la investigació i desenvolupament per fer el millor producte possible . El disseny intel · ligent i la focalització en la qualitat de la producció ha fet dels productes QuickPlay un fabricant reconegut internacionalment .

En TOPLUDI sempre apostem per les millors marques i en QuickPlay hem trobat el fabricant de porteries traslladables millors del mercat . Són les úniques porteries que veritablement es poden muntar i desmuntar en 2 minuts i aguanten els cops de les pilotes quan juguen adults . La gamma de porteries de futbol , handbol , futbol- sala , golf etc és àmplia .

Dins de les fitxes dels productes poden veure un vídeo de com es munten les porteries en 2 minuts i veuran també què fortes són .