Recanvis Llits elàstics

Si vostè té un llit elàstic rodó, quadrat, rectangular, en bateria o té un parc de llits elàstics i està buscant recanvis, necessitarem la màxima informació possible per poder subministrar les peces que necessita. Aquests són recanvis perquè li durin molt de temps, que siguin segurs per als nens i s'adaptin bé a la seva estructura de llits elàstics. Subministrem recanvis d'alta qualitat pensats per a llits elàstics de molt ús. Els productes es fabriquen a Europa i les seves principals característiques són les següents:

1- Les lones de salt són de doble capa perquè tinguin una màxima durabilitat. Si es trenqués la primera capa, podrien seguir saltant fins al final de la jornada i la nit canviar la lona.
2- Les molles són molt fortes i estan calibrades per tenir el millor salt. Donem una garantia de 2,5 milions de salts però normalment duren fins a 10 milions de salts.
3- El protector de les molles estan fabricades amb una escuma especial que a diferència de la competència no es trencarà en 3 mesos. Està protegit amb una lona antilliscant.
4- Les xarxes de seguretat són molt fortes i resistents
5- Tant les lones, com les xarxes així com els protectors de molles es poden fer en diversos colors i es poden posar els logos de la seva empresa.Per fer-li un pressupost de les molles necessitem la  següent informació:
- Longitud total de les molles, de la punta d'un ganxo fins a la punta de l'altre. La longitud de la molla, ha de ser mesurada amb el moll fora de l'estructura i en repòs.
- Quantitat de molles que necessita

molles de recanvi llit elàstic
Si vostè està buscant la lona elàstica del seu trampolí ens hauria de dir:
- Si el llit elàstic és rodó, quadrat o rectangular
- El diàmetre (o mides) exteriors de l'estructura del llit elàstic
- El nombre de molles que té el llit elàstic. Si és rectangular ens ha de dir els molls que té a cada costat i com són les cantonades, si tenen una molla més llarga. Poden enviar-nos fotos perquè el puguem veure.
- Longitud de les molles en repòs, de cap a cap, trets del llit elàstic. És a dir, no tibats

lona elàstica trampolí

Si vostè està buscant el protector de molles del seu llit elàstic ens hauria de donar la següent informació:
- Si el llit elàstic és rodó, quadrat o rectangular
- Les mides exteriors de l'estructura del llit elàstic
- Les mides dels protectors de molles que té, llarg, ample i gruix
- Color del protector de molles i si vol posar un logo. Pot enviar-nos fotos, dibuixos del logo etc

protector de molles trampoli

Si vostè està buscant la xarxa de seguretat del seu llit elàstic necessitarem:
- Fotos de la xarxa perquè puguem veure els enganxalls, tipus de malla, color etc
- Mides exteriors del llit elàstic i també de la xarxa
- En cas de voler personalitzar-la, ens hauria d'enviar els dibuixos del logo, el color etc

Aquests són recanvis per a llits elàstics professionals que es fan a mida. Si vostè és un particular que busca un recanvi per al seu llit elàstic el més fàcil és el següent:
- Si ens va comprar a nosaltres el llit elàstic, tenim una secció de recanvis de llits elàstics a la nostra web amb els recanvis dels trampolins d'ús domèstic. Si no troba el seu model, si ens diu a nom de qui va fer la compra, podrem saber què llit elàstic ens va comprar i de quin any és la fabricació. D'aquesta manera li podrem vendre el recanvi exacte per a la seva llit elàstic
- Si no ens va comprar a nosaltres el llit elàstic però és de la marca BERG, MASGAMES o EXIT TOYS li podrem aconseguir els recanvis. Ens hauria de dir quin model té i de quin any i li farem un pressupost.
- Si no ens va comprar el llit elàstic i tampoc és d'una de les marques que venem, el  més fàcil seria dir-li que si coneix la marca, probablement contactant amb ells li podran subministrar les recanvis i segur que li podran donar la peça que necessita.
- Si no coneix la marca del seu llit elàstic i preguntant a la botiga on el va comprar no li subministren els recanvis, ens hauria de donar les mides del seu llit elàstic. Feu servir la informació que hem posat per els llits elàstics d'ús professional perquè tinguem la màxima informació i veurem si són iguals a els llits elàstics que venem i així podrem vendre-li els recanvis.

A TOPLUDI procurem tenir recanvis dels llits elàstics que venem perquè són un producte que normalment té molt ús, és a l'exterior i juguen nens durant molts anys, així que és inevitable que després de molts anys amb un llit elàstic s'hagin de comprar algunes peces .