Muntatge de karts de pedals

Els cotxes de pedals estan dissenyats perquè els clients els muntin a casa sense problemes. No necessiten eines especials i al canal de youtube de BERG té vídeos on s’ensenya com muntar els quadricicles pas a pas.  Muntar un cotxe de pedals amb els nens forma part del joc.Així que animem als nostres clients a muntar per ells mateixos els karts de pedals i si tenen preguntes sempre poden contactar amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte. 

Feta aquesta introducció inicial perquè els clients no pensin que muntar aquests vehicles és molt difícil o que no sabran com muntar-los, de vegades hi ha clients que no tenen temps ni ganes de muntar els vehicles. 
Per això els hi oferim el servei de muntatge que té les següents condicions:
El muntatge no és al moment, una vegada ens ho hagin encarregat ens han de donar un marge de 2 dies laborables.
Els productes muntats no els podem enviar per dues raons, perquè un cop muntats queden desprotegits i podrien ratllar-se durant el transport amb l’agència i perquè el volum d’un vehicle muntat és molt més gran que quan ve desmuntat i el cost del transport es multiplica. És per això que els han de venir a buscar a les nostres instal•lacions. Tinguin en compte les mides del cotxe de pedals muntat per saber amb quin vehicle han de venir.
El muntatge s’ha de pagar per avançat i no es tornarà l’import del muntatge en cas de desdir-se i no voler comprar finalment el kart de pedals.

El preu del muntatge varia segons el model. Els preus de muntatge són els següents:
Cotxes de pedals BERG BUZZY (qualsevol model):  5 Euros + IVA
Cotxes de pedals BERG BUDDY (qualsevol model) i CHOPPY: 10 Euros + IVA
Cotxes de pedals BERG RALLY-MUSTANG-JEEP ADVENTURE: 15 Euros + IVA
Karts de pedals per a nens de més de 5 anys: 15 Euros + IVA
Quadricicles BERG GRAN TOUR: 20 Euros + IVA
Quadricicles elèctrics BERG E-GRAN TOUR: 40 Euros + IVA