Informació addicional de la gamma Berg School

Berg School: Patinets i tricicles segurs i duraders

Aquestes joguines estan dissenyades per a les escoles, les quals hauran de suportar un ús molt intensiu. La qualitat i la funcionalitat d'aquesta patinets i tricicles excel·lent. Cada un dels productes està fabricat segons dues característiques fonamentals: seguretat i durabilitat.

Tots ells fomenten la interacció social entre els nens en l'entorn escolar. Per a la seva seguretat són de difícil bolcada degut a l'excel·lent qualitat dels materials i a les moltes proves de les diverses situacions de joc a les quals han estat sotmesos.

Les peces mòbils estan construïdes especialment per tal de que fins i tot el més petit dels dits no pugui introduir-se en cap forat.

La gamma de patinets i cotxes de pedals per a escoles està fabricada per durar molt més temps que l'estàndard dels patinets i tricicles de pedals que es venen a les botigues de joguines.

Aquests productes estan recomanats per a escoles de primària, guarderies, ludoteques etc. Els nens els gaudiran i tant els pares com els professors els apreciaran

Berg School Pablo