ROLLY TOYS

Rolly Toys és una empresa alemanya especialitzada en la fabricació de tractors i camions de pedals. L'empresa va ser fundada el 1938 per Franz Schneider i Rosa.

Avui, després de més de 65 anys, el negoci de la família continua sent dirigida per la segona i tercera generació amb entusiasme i compromís. Des del principi, l'objectiu de l'empresa ha estat "Donar diversió als nens i els pares de tot el món amb joguines d'alta qualitat".

rolly toys

La seguretat i la qualitat dels productes de la marca Rolly Toys són les característiques dels tractors de pedals de Rolly Toys.

La seguretat dels equips de joc dels nens és la màxima prioritat en totes les joguines Rolly Toys de manera que el compromís va més enllà de les disposicions vinculants de la norma europea EN 71-3. A més de complir amb la norma, Rolly Toys té unes estrictes especificacions pròpies i tots els productes són contínuament revisats dins el marc de control intern de qualitat. Això es confirma pels segells de qualitat i seguretat TÜV i CE.

  Els vehicles de Rolly Toys tenen detalls precisos i realistes, combinats amb un alt nivell de joc donen un valor afegit als tractors de pedals, garanteixen el joc durant molts anys.
El fabricant alemany Rolly Toys té la llicència dels principals fabricants de maquinària agrícola del món com ara Fendt, John Deere, New Holland, CAT, Landini, Valtra, Claas, Massey Ferguson, JCB etc. Si el seu fill li agrada el tractor que porta el seu pare o que va veure en la seva vsita a una granja, probablement Rolly Toys hagi fabricat un model infantil.
I no solament tractors o camions ven Rolly Toys, també ven tricicles, trineus, excavadores, remolcs i molts accessoris.
Ref.: RT123230

Remolc tractor KRAMPE

84,95
Ref.: RT 122967

Remolc de bomber RollyFire

105,00