Ref. NT47

Aparell Biosaludable Garbí Doble (Timó)

L'aparell biosaludable Garbí Doble (Timó) afavoreix la coordinació general dels braços. Facilita la rehabilitació i flexibilitat d'espatlles.


Forma d'ús:


L'usuari ha d'estar dret i agafar les manilles amb les mans. Girar la roda amb una o dues mans.


Mides:

93 cm x 115 cm x 190 cm


Mides de l'àrea de seguretat.

300 cm x 300 cm

825,00
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

L’oci saludable permet augmentar el benestar i la qualitat de vida de les persones grans, els adults i fins hi tot la canalla al practicar exercici, jugant a l’aire lliure. És adequat per a parcs públics, urbanitzacions i platges. 

Elements de molta qualitat amb el certificat TUV alemany i les normes de seguretat europees EN957 i EN11776. 

Fet amb acer galvanitzat i protegit amb pintura EPOXI que el fa més resistent a les inclemències del temps.Porta rodaments autolubricants.


Molt adequat tant per a ús públic com per a ús comercial, amb proteccions de seguretat i resistència antivandàlic.

Els parcs de salut es converteixen en lloc de trobada i de diversió per a tots els ciutadans, al marge de la seva edat, i fomenten l'activitat en zones verdes. Els gronxadors esportius estan adaptats a les necessitats de la nostra població sedentària, ajudant a prevenir i a millorar les malalties cardio-respiratòries, augmentant la mobilitat articular, la coordinació, l'agilitat, la força muscular de les extremitats i millorant la coordinació visual i motora.Materials i processos:


- Els pals es fabriquen amb tubs d'acer galvanitzat de 114 mm de diàmetre amb base d'ancoratge de 300 mm de diàmetre i 5 mm de gruix amb 4 orificis per tacs metàl·lics d'expansió M140x100. La resta de tubs, són rodons d'acer galvanitzat, en diferents diàmetres 25/32/38/48/60 mm.

- Els taponets de plàstic que cobreixen els cargols són d'alumini i ofereixen una gran resistència al trencament i l'anti-envelliment. Les fixacions d'algunes funcions es realitzen amb abraçadora especial amb cargols avellanada i femelles cegues o autoblocants d'acer inoxidable.

- Els rodaments són autolubricants segellats contra aigua i pols. Les soldadures adopten el mètode "CO2 Shielded are welding" i compleix amb la normativa vigent.


- Per al procés de pintat, s'aplica un tractament previ de fosfatat per a neteja i millora d'adherència, per al posterior recobriment en pols electrostàtic anticorrosiu basada en resina de polièster, especialment dissenyada per a estabilitat de retenció de color i finalment assecat al forn a altes temperatures.