Ref. NT54

Aparell Cal·listènia Flexions

Els aparells  Cal·listènia Street Workout són uns jocs d'exterior fixos per fer exercicis físics utilitzant el propi pes corporal. Aquesta disciplina d'entrenaments ajuda a desenvolupar la força i enfortir els músculs.
  

Aparell de Cal·listènia Flexions (coordinació) afavoreix la musculatura dels braços, pit i esquena. Millora la flexibilitat i agilitat a les espatlles, mans i colzes.


Mides: 90 cm llarg x 70 cm ample x 185 cm alt

Mides de l'àrea de seguretat: 200 x 300 cm


Els equips de cal·listènia compleixen amb la normativa EN16630 d'Equips d'entrenament físic instal·lats a l'aire lliure i es poden instal·lar de manera individual o combinada.


559,00
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els aparells de Cal·listènia o Street Workout són cada vegada més habituals i són molt populars entre els joves. Amb els aparells cal•listènia Workout es poden realitzar exercicis a partir d'elements estàtics que ajuden a enfortir els músculs i a desenvolupar la força.

Materials i processos:

Pals de tubs rodons d'acer galvanitzat de 114 mm de diàmetre amb base d'ancoratge. La resta de tubs, també rodons, en diferents diàmetres 32/38/48/60 mm.
Les fixacions es realitzen amb abraçadora, cargols avellanada i femelles cegues o autoblocants d'acer inoxidable, amb taps de niló pels cargols.
Les soldadures compleixen amb la normativa vigent. Per al pintat, s'aplica un tractament previ de fosfatat, amb posterior recobriment en pols electrostàtic anticorrosió basada en resina de polièster. Finalment assecat al forn a altes temperatures.