Ref. NT73

Cal·listènia Barra (Estiraments)

L'aparell Cal·listènia Street Workout són uns jocs d'exterior fixos per fer exercicis físics utilitzant el propi pes corporal. Aquesta disciplina d'entrenaments ajuda a desenvolupar la força i enfortir els músculs.
  

L'aparell de cal·listènia d'exterior, barra d'estiraments, afavoreix la musculatura del braç, pit i esquena.

Millora la flexibilitat i agilitat de les espatlles, mans i colzes.

Forma d'ús:


L'usuari de peu ha d'agafar la barra amb les mans i fer estiraments i / o aixecar els peus de terra.


Mides: 142 cm llarg x 20 cm ample x 215 cm alt

Mides de l'àrea seguretat: 200 cm x 300 cm

509,00
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Els aparells de cal·listènia o Street Workout són cada vegada més habituals i són molt populars entre els joves. Amb els aparells cal•listènia Workout es poden realitzar exercicis a partir d'elements estàtics que ajuden a enfortir els músculs i a desenvolupar la força.


Materials i processos:


- Els pals es fabriquen amb tubs d'acer galvanitzat de 114 mm de diàmetre amb base d'ancoratge de 300 mm de diàmetre i 5 mm de gruix amb 4 orificis per tacs metàl·lics d'expansió M140x100. La resta de tubs, són rodons d'acer galvanitzat, en diferents diàmetres 25/32/38/48/60 mm.


- Els taponets de plàstic que cobreixen els cargols són d'alumini i ofereixen una gran resistència al trencament i l'anti-envelliment. Les fixacions d'algunes funcions es realitzen amb abraçadora especial amb cargols avellanada i femelles cegues o autoblocants d'acer inoxidable.


- Els rodaments són autolubricants segellats contra aigua i pols. Les soldadures adopten el mètode "CO2 Shielded are welding" i compleix amb la normativa vigent.


- Per al procés de pintat, s'aplica un tractament previ de fosfatat per a neteja i millora d'adherència, per al posterior recobriment en pols electrostàtic anticorrosiu basada en resina de polièster, especialment dissenyada per a estabilitat de retenció de color i finalment assecat al forn a altes temperatures.