Ref. NT73-P

Paral·leles (Equilibri)

Els aparells  Cal·listènia Street Workout són uns jocs d'exterior fixos per fer exercicis físics utilitzant el propi pes corporal. Aquesta disciplina d'entrenaments ajuda a desenvolupar la força i enfortir els músculs.

L'aparell de Cal·listènia d'exterior, barres paral·leles d'equilibri, afavoreix la musculatura de braç, pit i esquena.

Millora la flexibilitat i agilitat de les espatlles, mans i colzes.

Forma d'ús:
L'usuari de peu ha d'agafar les barres una amb cada mà i fer equilibri i aixecar els peus de terra. També pot utilitzar les barres paral·leles per balancejar o ajudar-se a fer passos per a les persones que tenen dificultats per caminar.

Mides: 142 cm llarg x 70 cm ample x 135 cm alt
Mides àrea seguretat: 300 cm x 300 cm


Les barres paral·leles són fortes, i són adequades per a instal·lar en un parc públic, càmping, hotel o escola.
799,00
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els aparells de Cal·listènia o Street Workout són cada vegada més habituals i són molt populars entre els joves. Amb els aparells cal•listènia Workout es poden realitzar exercicis a partir d'elements estàtics que ajuden a enfortir els músculs i a desenvolupar la força.

Materials i processos:

Pals de tubs rodons d'acer galvanitzat de 114 mm de diàmetre amb base d'ancoratge. La resta de tubs, també rodons, en diferents diàmetres 32/38/48/60 mm.
Les fixacions es realitzen amb abraçadora, cargols avellanada i femelles cegues o autoblocants d'acer inoxidable, amb taps de niló pels cargols.
Les soldadures compleixen amb la normativa vigent. Per al pintat, s'aplica un tractament previ de fosfatat, amb posterior recobriment en pols electrostàtic anticorrosió basada en resina de polièster. Finalment assecat al forn a altes temperatures.