Ref. NT5656

Aparell Biosaludable Remolí doble (Volants)

L'aparell de fitness Remolí (Volants) enforteix l’espatlla. Aquesta versió permet que dues persones facin exercici a la vegada utilitzant el mateix aparell. 

Beneficis saludables:

Afavoreix les funcions cardíaques i musculars. Millora la flexibilitat de l’espatlla, colzes i canells. Enforteix la musculatura de l’espatlla.

Forma d’ús:

L’usuari dret, ha d’agafar amb les mans les dues rodes i les ha de fer girar a la vegada.

Mides de la estructura:

100 cm x 133 cm x 135 cm


Mides de l’àrea de seguretat:
3,0 m x 3,0 m

909,00
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte


L’oci saludable permet augmentar el benestar i la qualitat de vida de les persones grans, els adults i inclús la canalla al practicar exercici, jugant a l’aire lliure. És adequat per a parcs públics, urbanitzacions i platges.
Elements de molta qualitat amb els certificats TUV alemany i les normes de seguretat europees EN957 y EN11776.
Fet amb acer galvanitzat, amb pintura EPOXI que li dóna més resistència a les inclemències del temps i rodaments autolubricants.

Molt adequada tant per a ús públic com per a ús comercial, amb tapes de seguretat i resistència antivandàlica

Els parcs de salut es converteixen en lloc de trobada i de diversió per a tots els ciutadans, al marge de la seva edat, i fomenten l'activitat en zones verdes. Els gronxadors esportius estan adaptats a les necessitats de la nostra població sedentària, ajudant a prevenir i a millorar les malalties cardio-respiratòries, augmentant la mobilitat articular, la coordinació, l'agilitat i la força muscular de les extremitats, millorant la coordinació visual i motora.


Materials i processos:

- Els pals es fabriquen amb tubs d'acer galvanitzat de 114 mm de diàmetre amb base d'ancoratge de 300 mm de diàmetre i 5 mm de gruix amb 4 orificis per tacs metàl·lics d'expansió M140x100. La resta de tubs, són rodons d'acer galvanitzat, en diferents diàmetres 25/32/38/48/60 mm.

- Els taponets de plàstic que cobreixen els cargols són d'alumini i ofereixen una gran resistència al trencament i l'anti-envelliment. Les fixacions d'algunes funcions es realitzen amb abraçadora especial amb cargols avellanada i femelles cegues o autoblocants d'acer inoxidable.

- Els rodaments són autolubricants segellats contra aigua i pols. Les soldadures adopten el mètode "CO2 Shielded are welding" i compleix amb la normativa vigent.

- Per al procés de pintat, s'aplica un tractament previ de fosfatat per a neteja i millora d'adherència, per al posterior recobriment en pols electrostàtic anticorrosiu basada en resina de polièster, especialment dissenyada per a estabilitat de retenció de color i finalment assecat al forn a altes temperatures.