Ref. NTPACKC

Aparells Biosaludables Pack C

Un conjunt d'aparells biosaludables per a adults per treballar diferents zones del cos.

Aquesta combinació està formada per:

- El joc Föhn que millora els peus
- El joc Alisi que millora la cintura
- El joc Tramuntana que millora els dorsals

Amb seients i plataformes en polietilè d'alta densitat, per evitar cremades a l'estiu, més estètics, i més segurs. Són per tant ideals per a països amb molt de sol com el nostre.

Equips de fitness a l'aire lliure amb certificació EN 1176.
1.655,00
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Circuit biosaludable amb 3 elements. No deixi passar la oportunitat d'adquirir aquest conjunt de 3 aparells per a exercitar totes les parts del cos.
Aquest conjunt està especialment pensat per a Ajuntaments, Hotels, Clubs Esportius i camping.

Inverteixi en salut, millori la qualitat de vida dels seus veïns:

Millores en salut:

1- Milloren la funció cardiovascular
2- Activen la funció respiratoria
3- Enforteixen la musculatura
4- favoreixen la flexibilitat i l'agilitat
5- Potencien la coordinació general

Funció social

1- Creació d'activitats d'oci per a gent gran
2- Foment d'hàbits saludables al aire lliure
3- Major ús recreatiu d'espais públics
4- Promoció d'activitats esportives a l'exterior
5- Ampliació i millora dels espais verds

L'oci saludable permet augmentar el benestar i la qualitat de vida de les persones grans, els adults i inclús la canalla al practicar exercici, jugant a l'aire lliure. És adequat per a parcs públics, urbanitzacions i platges.
Elements de molta qualitat amb els certificats TUV alemany i les normes de seguretat europees EN957 y EN11776.
Fet amb acer galvanitzat, amb pintura EPOXI que li dóna més resistència a les inclemències del temps i rodaments autolubricants.

Molt adequada tant per a ús públic com per a ús comercial, amb tapes de seguretat i resistència antivandàlica

Els parcs de salut es converteixen en lloc de trobada i de diversió per a tots els ciutadans, al marge de la seva edat, i fomenten l'activitat en zones verdes. Els gronxadors esportius estan adaptats a les necessitats de la nostra població sedentària, ajudant a prevenir i a millorar les malalties cardio-respiratòries, augmentant la mobilitat articular, la coordinació, l'agilitat i la força muscular de les extremitats, millorant la coordinació visual i motora. 

Materials i processos:
- Els pals es fabriquen amb tubs d'acer galvanitzat de 114 mm de diàmetre amb base d'ancoratge de 300 mm de diàmetre i 5 mm de gruix amb 4 orificis per tacs metàl·lics d'expansió M140x100. La resta de tubs, són rodons d'acer galvanitzat, en diferents diàmetres 25/32/38/48/60 mm.
- Els taponets de plàstic que cobreixen els cargols són d'alumini i ofereixen una gran resistència al trencament i l'anti-envelliment. Les fixacions d'algunes funcions es realitzen amb abraçadora especial amb cargols avellanada i femelles cegues o autoblocants d'acer inoxidable.
- Els rodaments són autolubricants segellats contra aigua i pols. Les soldadures adopten el mètode "CO2 Shielded are welding" i compleix amb la normativa vigent.
- Per al procés de pintat, s'aplica un tractament previ de fosfatat per a neteja i millora d'adherència, per al posterior recobriment en pols electrostàtic anticorrosiu basada en resina de polièster, especialment dissenyada per a estabilitat de retenció de color i finalment assecat al forn a altes temperatures.