Ref. PROARENA2

Arena Trampoline Park Projecte 2

Parc de llits elàstics Arena Trampoline Park, inverteixi en el negoci de l'oci actiu.

L’Arena Trampoline Park Projecte 2 és un projecte de llits elàstics per a nens i adults. Són projectes que es fan sota comanda i amb un grau molt elevat de personalització per la qual cosa és difícil mostrar-lo a la empresa perquè no és un producte tancat.
Els parcs de llits elàstics atrauen a molt públic perquè són una gran atracció per nens i nenes de diferents edats i fins i tot adults.
Tenen un nivell de personalització elevat, amb els colors, grossors del protector, distribució dels mòduls, quantitat de llits elàstics, es pot escriure el nom de l’empresa o dels patrocinadors.

Els parcs de llits elàstics tenen el certificat Alemany de seguretat TUV. És un producte fabricat en Europa per la qual cosa la qualitat dels materials, i el bon servei post venta estan garantides.

Contactin amb nosaltres i els farem un projecte a la seva mida. Som els representants a Espanya i els oferim la nostra experiència  i el millor preu. Som els representants d’aquest proveïdor a nivell peninsular. Aquest fabricant té la millor relació qualitat-preu del mercat.


Aquest parc té unes mides de 16,7 x 15 m
Advertència: Edat recomanada de 3 a 99 anys
AKROBAT
Advertència: Edat recomanada de 3 a 99 anys
El temps de lliurament és de 30 a 45 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Aquest  projecte té les següents característiques:

Passarel•la amb cistella (x2)

Amb una cistella de bàsquet i un llit elàstic és més fàcil fer els mates a les estrelles de bàsquet. Els saltadors podran imitar als seus ídols de la NBA arribant al cèrcol de la cistella.

Passarel•la amb Piscina de Foam

Les passarel•les són llits elàstics horitzontals molt llargs on els saltadors poden fer salts llargs i tombarelles. La piscina de Foam impedeix que el saltador es faci mal quan caigui després de fer un salt o una tombarella.

Dodge Ball, baló presoner, cremat o matador

És un joc en què dos equips han d'eliminar els contrincants llançant una pilota. El joc en aquest camp és encara més divertit i espectacular ja que els jugadors poden anar saltant pels llits elàstics que hi ha per la pista, fins i tot en els laterals de manera que es poden fer grans salts, esquivar la pilota llançant-se a terra etc.


Llits elàstics inclinats

Els llits elàstics inclinats i instal•lats de forma vertical i units als horitzontals en un angle apropiat permeten el salt de l'horitzontal al llit elàstic inclinat i tornar a caure al llit elàstic horitzontal.


En el preu no està inclòs ni el transport ni el muntatge. Ja que per saber-ho ens han de dir on s’hauria d’enviar i muntar.

Normalment en un parc de llits elàstics Arena, les empreses posen també un taquiller perquè els saltadors guardin les sabates, posen un servei de bar perquè els pares i els nens puguin prendre alguna cosa i es puguin realitzar festes d'aniversari.