Ref. LPM501A

Balanci "Elefant" ADAPTAT

MOLL SIMPLE "ELEFANT"

El balancí que s'adapta a les necessitats del mercat, és una molla infantil moderna. Aquest balancí en forma d'Elefant està adaptat per a nens amb discapacitat, el poden fer servir tots els nens i amb total comoditat.

Descripció:

Balancí infantil individual "Elefant" seient tradicional amb espatller, el moll del balancí és antipinçament, com tots els balancins de molles que venem. La figura del balancí és de polietilè, aguanta molt millor que la fusta l'ús continuat i les inclemències del temps. Gràcies al moll facilita la imaginació dels nens i el moviment del balancí és més suau. Fàcil ús i diversió assegurada.


Materials:

El balancí individual el "Elefant" el seu material de pi treballat en autoclau i figura de polietilè. Els cargols d'acer galvanitzat està protegida amb taps de niló.

Mides de l'estructura balancí Elefant:
0,761 m llarg x 0,837 m alt x 0,448 m ample

Mides de l'àrea de seguretat:
2,761 m x 2,448 m

Edat recomanada: de 3 a 9 anys

Balancí adaptat per nens minusvàlids, es un balancí segur i còmode per que puguin disfrutar tots els nens.

Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
Tipus d'ancoratge
625,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.