Ref. LPBD001

Balanci Moll doble "ELS PONYS "


MOLLES DOBLE “ELS PONIS”

Els molls doble els ponis es poden pujar dos nens a cada punta i agafar-se a la figura d'un cavallet . Pujant sobre dels molls dobles els ponis als nens els semblarà  estar passejant amb ponis de veritat.

Descripció:

Balancí infantil doble de molles a l'estil tradicional, els molls del balancí són antipinçament, com tots els balancins de molles que venem. Les figures dels balancins són de polietilè, que aguanten molt millor que la fusta l'ús continuat i les inclemències del temps. Gràcies als dos molls facilita la imaginació dels nens i el moviment del balancí és més suau. Fàcil ús i diversió assegurada.


Materials:

El balancí doble "els Ponis " el seu material de pi treballat en autoclau i figures de polietilè. Els cargols d'acer galvanitzat està protegida amb taps de niló.


Mesures de l’estructura balancí els ponis:
2,89 m llarg x 0,827 m alt x 0,47 m ample

Mesures de l’àrea de seguretat:
5,00 m x 2,50 m
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
Tipus d'ancoratge
1.029,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.