Ref. LPBD003

Balanci Molla doble "HIPOPÒTAMS "


MOLLA DOBLE  “HIPOPÒTAMS”

El balancí puja i baixa de doble molla hipopòtams s'hi poden pujar dos nens , un a cada extrem i es subjecten a sobre d'una figura en forma d'hipopòtam. El balancí pujarà i baixarà i els nens se sentiran com si cavalquessin a dalt d'un hipopòtam pel riu Congo.


Descripció

Balancí doble de molles estil tradicional amb figures modernes en forma d'hipopòtams, les molles del balancí són antipinçament, com tots els balancins de molles que venem. Les figures dels balancins són de polietilè, que aguanten molt millor que la fusta l'ús continuat i les inclemències del temps. Gràcies a les dues molles facilita el moviment del balancí i fa que sigui més suau. Fàcil ús i diversió assegurada.

Materials: 

El balancí doble hipopòtams el seu material de pi treballat en autoclau i figures de polietilè. Els cargols d'acer galvanitzat estan protegits amb taps de Nylon. 


Mides de l’estructura balancí hipopòtams:
2,890 m llarg x 0,781 m alt x 0,31 m ample

Mides de l’àrea de seguretat:
5,00 m x 2,50 m 
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
Tipus d'ancoratge
1.029,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.