Ref. LPBD002

Balanci Moll doble "LES FOQUES "


MOLLES DOBLE “LES FOQUES”

En els molls doble les foques es poden pujar dos nens alhora. Els nens es subjecten al capdavant de la foca  i es balancegen com si estiguessin damunt d'una foca al mig del mar.

Descripció:

Balancí infantil doble de molles estil tradicional amb figures modernes en forma de foques, els molls del balancí són antipinçament, com tots els balancins de molles que venem. Les figures dels balancins són de polietilè, que aguanten molt millor que la fusta l'ús continuat i les inclemències del temps. Gràcies als dos molls facilita la imaginació dels nens i el moviment del balancí és més suau. Fàcil ús i diversió assegurada.


Materials:


El balancí doble " les foques " el seu material de pi treballat en autoclau i figures de polietilè. Els cargols d'acer galvanitzat està protegida amb taps de Nylon.

Mesures de l’estructura balancí les foques:
3,024 m llarg x 0,904 m alt x 0,31 m ample

Mesures de l’àrea de seguretat:
5,00 m x 2,50 m

Advertència: Edat recomanada de 3 a 9 anys
Tipus d'ancoratge
1.029,00
Advertència: Edat recomanada de 3 a 9 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.