Ref. LPBDA002

Balanci Moll doble Adaptat "FOQUES"


MOLLA ADAPTAT “LES FOQUES” 

A sobre d'un moll adaptat de les foques, els nens es mouran com si estiguessin damunt d'una foca al mig del mar. Els nens es poden asseure bé, i gràcies a la seva forma amb protectors laterals és ideal per als nens més petits.


Descripció:

Balancí infantil de molles adaptat amb figura de foques, els molls del balancí són antipinçament, com tots els balancins de molles que venem. Les figures dels balancins són de polietilè, que aguanten molt millor que la fusta l'ús continuat i les inclemències del temps. Gràcies als quatre molls facilita la imaginació dels nens per realitzar el balanceig del joc exterior i el moviment del balancí infantil és més suau. D'ús fàcil per a almenys quatre nens.


Materials: 

El balancí adaptat " les foques “ el seu material de pi treballat en autoclau i figures de polietilè. Els cargols d'acer galvanitzat està protegida amb taps de Nylon.

Mesures de l’estructura balancí les foques adaptat:
3,285 m llarg x 0,874 m alt x 1,05 m ample

Mesures de l’àrea de seguretat:
5,00 m x 3,55 m


Advertència: Edat recomanada de 3 a 9 anys
Tipus d'ancoratge
2.435,00
Advertència: Edat recomanada de 3 a 9 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.