Ref. LPMJL4401

Balanci Molla LA FLOR


BALANCÍ MOLLA  LA "FLOR"

El balancí de molla múltiple en forma de flor, permet que es pugin fins a 4 nens alhora. Tots els nens s'agafen per la part central i el mouen tots alhora, com si fos una flor moguda pel vent.


Descripció:

El balancí infantil Flor té un seient per quatre nens, la molla del balancí és anti pinçament, com tots els balancins de molla que venem. Les figures del balancí són de polietilè, aguanta molt millor que la fusta l'ús continuat i les inclemències del temps. El disseny en forma de flor , a més de bonic, estimula la imaginació dels nens. Un balancí de fàcil ús i diversió assegurada.


Materials del balancí de molla infantil:

El balancí de molla Flor té la figura de polietilè. Els cargols d'acer galvanitzat està protegida amb taps de niló. La molla és d'acer

Mides de l'estructura balancí flor:
0,573 m alt x 0,997 m ample

Mides de l'àrea de seguretat:
2,997 m diàmetre

Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
Tipus d'ancoratge
525,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.