Ref. LPM509

Balanci Molla la moto


Balancí de molla La MOTO

A sobre del balancí de molla moto dels nens per fi es podran pujar a sobre d'una moto sense perill. Els nens podran començar a practicar el balanceig de les corbes com si fossin un motorista en les carreres.

Descripció:

Balancí infantil individual a l'estil tradicional, la molla del balancí és antipinçament, com tots els balancins de molles que venem. La figura del balancí és de polietilè, aguanta molt millor que la fusta l'ús continuat i les inclemències del temps. Gràcies al balancí es facilita la imaginació dels nens i el moviment del balancí és més suau. Fàcil ús i diversió assegurada.


Materials:

Blancí de molla de polietilè d'alta densitat amb protecció UV. Els cargols són d'acer galvanitzat i estan protegits amb taps de polipropilè. La molla és d'acer termolacat.


Mides de l'estructura balancí moto:
0,978 m llarg x 0,852 m alt x 0,310 m ample

Mides de l'àrea de seguretat:
2,978 m x 2,310 m


Alçada lliure de caiguda: 50 cm

Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
Tipus d'ancoratge
409,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.